Întrebări frecvente
1. Dacă ceea ce publicaţi este adevărat, de ce nu a fost desfiinţata revista?
a) Cineva „de sus” ne place.
b) Nimănui „de sus” nu-i pasa.
c) Revista e prea importanta pentru a fi închisă fără a atrage şi mai multă atenţie.
d) Suntem atât de lipsiţi de importanţă încât nu merită să-si facă cineva griji din cauza asta.
e) Poate că, din întâmplare, urmăm agenda secretă socio-manipulatoare a cuiva.
f) „Ei” nu au auzit niciodată de NEXUS.

2. Aţi primit vreodată ameninţări?
Nu. Am fost avertizaţi indirect că publicăm prea mult despre implicarea la nivel global a serviciilor secrete în comerţul cu droguri şi despre cine posedă cea mai mare parte din Australia, dar atât.

3. Cine este „în spatele” lui NEXUS?
Răspunsul la asta e uşor - Dumnezeu! La un nivel mai lumesc totuşi, NEXUS este proprietatea lui Catherine şi a mea - fără organizaţii, comitete, alţi asociaţi, afilieri sau înclinaţii politice sau religioase. Este o afacere în care credem!

4. De unde obţineţi informaţiile?
De la numărul în continuă creştere al cititorilor din toată lumea. Căutam şi pe internet şi suntem abonaţi la zeci de jurnale, reviste şi ziare.

5. Veţi rămâne vreodată fără subiecte?
Aceasta întrebare este chiar amuzantă. Pe birourile noastre avem acum subiecte „fierbinţi” pentru cel puţin doi ani, fără a mai discuta despre materialele care ne umplu birourile. Pentru a manipula materialul suplimentar avem o pagina de internet şi vom publica eventual numere speciale cu diferite subiecte cum ar fi: profeţii, ştiinţa, OZN-uri, tratamente reuşite ale cancerului etc.

6. Care sunt scopurile revistei NEXUS?
Scopul nostru este de a prezenta informaţii greu de obţinut, ignorate şi suprimate pe subiecte din sănătate, ştiinţa, fenomene neexplicate, evenimente internaţionale şi istorie. Obiectivul nostru este ziua în care toate popoarele de toate rasele şi culorile vor putea trăi împreună în încredere şi respect total, pe o planeta curată, bogată şi sănătoasă.

7. Cât este de sigura lista dumneavoastră de abonaţi?
Cred că este atât de sigură pe cât poate fi ceva în zilele acestea. Oricum, noi nu vindem în nici un caz lista noastră de abonaţi.

8. Când se va ajunge la o apariţie lunară a revistei?
Şi eu aş dori să ştiu răspunsul la această întrebare!

9. De cât timp apare NEXUS?
Revista NEXUS a fost publicată prima dată în toamna anului 1987 ca revistă trimestrială ce trata subiecte ce prezentau „alternative” la ştirile oficiale. Când am preluat afacerea în octombrie 1990, am trecut la o apariţie la fiecare două luni, am schimbat mult din conţinut şi ne-am mutat sediu din Sydney în Queensland.

Lectură plăcută!
Duncan Roads

Share