Evenimente

Programul cursului de extracorporalizare (FPC III+IV)
sustinut de Reapredentia
in Bucuresti, in perioda 9-11 octombrie 2015


Cursurile vor avea loc la Hotel Ramada Plaza Bucharest

www.ramadaplazabucharest.ro
 
Adresa: B-dul Poligrafiei nr. 3-5, Sectorul 1, Bucuresti.
Cursurile se vor desfasura la sala AUSTRALIA, situata la etajul 1.
 
Hotelul este situat in apropiere de Piata Presei Libere. Statia de metrou cea mai apropiata este Aviatorilor, de unde se poate lua autobuzul 331 pana la statia “City Center”, care este situata vizavi de hotel.
 
Sambata si duminica se vor desfasura modulele practice ale cursului, de aceea va rugam sa aduceti cu dumneavoastra o patura (sau doua paturi dintre care una mai groasa), deoarece exercitiile se vor realiza la sol, intinsi de spate.
 
 
Program :
Vineri,  9 octombrie:  14,00 - 20,30 (cu o pauza de 30 minute)
Sambata, 10 octombrie:  09,00 - 20,00 (cu pauze de masa)
Duminica, 11 octombrie:  09,00 - 20,00 (cu pauze de masa)


Nota:
Exista posibilitatea ca uneori cursul sa se finalizeze mai tarziu, deci programul sa nu fie intru totul respectat, datorita unor explicatii suplimentare, intrebari, etc.

Asociaţia NEXUS (România) în colaborare cu REAPREDENTIA (Brazilia) organizează:

CURS TEORETIC ŞI PRACTIC
DE PROIECŢIE ÎN AFARA CORPULUI FIZIC (EXTRACORPORALIZARE)


București: 2 - 4 octombrie 2015,  9 - 11 octombrie 2015
Hotel Ramada Plaza, Str. Poligrafiei  nr. 3-5, sala ASIA

 

REAPRENDENTIA (parte a UNICIN - Union of the International Consciencentric Institutions) este o organizaţie non-profit dedicată cercetărilor ştiinţifice în domeniul conştiinţei, a posibilităţilor şi capacităţilor acesteia de a se manifesta în afara corpului fizic (extracorporalizare, experienţe în afara corpului, dedublare astrală) şi a altor manifestări asemănătoare din domeniul parapsihologiei. REAPRENDENTIA organizează dezbateri şi conferinţe pe aceste teme, pentru a face disponibile persoanelor interesate informaţii exacte şi verificabile cu privire la natura multi-dimensională a conştiinţei umane. 

Citește mai departe...

Asociatia NEXUS in colaborare cu Academia Internationala a Constiintei (IAC) organizeaza:

Bucuresti: 21 iunie – 23 iunie 2013

Academia Internationala a Constiintei (International Academy of Consciousness - IAC)este o organizatie non-profit (cu filiale in peste 30 de tari ale lumii) dedicata cercetarilor stiintifice in domeniul constiintei, a posibilitatilor si capacitatilor acesteia de a se manifesta in afara corpului fizic (extracorporalizare, experiente in afara corpului, dedublare astrala) si a altor manifestari asemanatoare din domeniul parapsihologiei si paranormalului. IAC organizeaza cursuri, dezbateri si conferinte si totodata publica carti si diferite articole pe aceste teme in scopul raspandirii acestor informatii.

Citește mai departe...