Asociatia NEXUS in colaborare cu Academia Internationala a Constiintei (IAC) organizeaza:

Bucuresti: 21 iunie – 23 iunie 2013

Academia Internationala a Constiintei (International Academy of Consciousness - IAC)este o organizatie non-profit (cu filiale in peste 30 de tari ale lumii) dedicata cercetarilor stiintifice in domeniul constiintei, a posibilitatilor si capacitatilor acesteia de a se manifesta in afara corpului fizic (extracorporalizare, experiente in afara corpului, dedublare astrala) si a altor manifestari asemanatoare din domeniul parapsihologiei si paranormalului. IAC organizeaza cursuri, dezbateri si conferinte si totodata publica carti si diferite articole pe aceste teme in scopul raspandirii acestor informatii.

Fondatorul IAC este doctorul Waldo Vieira. Nascut in 12 aprilie 1932, in Brazilia, Waldo Vieira a inceput sa aiba constant experiente de iesire in afara corpului inca de la varsta de 9 ani. La ora actuala este considerat unul dintre cei mai importanti cercetatori ai experientelor in afara corpului, studiind aceste fenomene de peste 30 de ani si petrecand multi ani studiind cazuri de fenomene paranormale in Brazilia, Filipine si Europa. Doctorul Vieira este membru al American Society for Psychical Research (ASPR), al Society for Psychical Research(SPR) din Anglia si al Brazilian Association of Parapsychology din Brazilia. Este fondatorul Institutului National de Proiectologie si Constientologie (International Institute of Projectiology and Conscientiology) si al Academiei Internationale a Constiintei(International Academy of Conscientiology). Doctorul Vieira detine una dintre cele mai mari biblioteci din lume din domeniul cercetarilor asupra constiintei – mai mult de 63000 de volume. Lucrarea sa  Projectiology  (1248 de pagini, 525 de capitole si o bibliografie de peste 1907 titluri in 18 limbi) reprezinta rodul a mai mult de 30 de ani de cercetari, si este cea mai completa lucrare din lume in acest domeniu si una dintre cele mai bune surse de informatii cu privire la fenomenul iesirii in afara corpului (extracorporalizarii) si a interactiunilor dintre lumea fizica si realitatile non-fizice ale vietii.

Care este scopul principal al IAC?
Scopul fundamental al Academiei Internationale a Constiintei este de a face disponibile persoanelor interesate informatii exacte si verificabile cu privire la natura umana. Dezvaluirea si demistificarea   naturii multi-dimensionale a vietii prin intermediul unei abordari stiintifice ofera o importanta oportunitate persoanelor interesate de a isi dezvolta luciditatea, echilibrul interior si maturitatea.

Ce este Programul de Dezvoltare a Constiintei (PDC)?
Programul de Dezvoltare a Constiintei (PDC) este cursul principal al IAC si este structurat in patru sectiuni de cate 10 ore fiecare.
Acest curs este creat cu scopul de va introduce treptat in anumite subiecte cum ar fi: experiente in afara corpului, trezirea constiintei, protectia psihica, energii, fenomene paranormale, autovindecare, ciclul vietilor succesive si stari modificate ale constiintei. Cursul este interactiv iar cursantii sunt incurajati sa puna intrebari legate de orice subiect de interes.
PDC include exercitii practice, folosind metode prestabilite, pentru a ajuta  cursantii sa simta si sa controleze bioenergiile (chi, prana, energie vitala) si incercari ghidate de a declansa experiente lucide in afara corpului (proiectii astrale sau decorporalizare) folosind o varietate de tehnici special dezvoltate. Participantii pot verifica conceptele prezentate prin intermediul experientei personale.
Programul de Dezvoltare a Constiintei (PDC) abordeaza subiecte din viata cotidiana, folosind metode care ajuta cursantii sa priveasca in mod realist dificultatile vietii de zi cu zi. De asemenea permite individului sa isi dezvolte luciditatea psihica si apararea energetica, senzitivitatea si o stare generala de bine.  Pentru informatii suplimentare, va rugam sa vizitati http://www.iacworld.us/Romanian/ 

NOTA: Aptitudinile si abilitatile speciale nu sunt o conditie pentru a putea participa la cursurile PDC si a studia experientele in afara corpului. Avantajele acestor experiente unice pot fi imbratisate de toata lumea.

PDC modulul I (Curs de 10 ore)
- Bazele proiectiei in alte dimensiuni si ale constientologiei;
- Analiza corpurilor subtile;
- Avantajele experientelor in afara corpului si alte fenomene extrasenzoriale;
- Diferite tipuri de bioenergie;
- Caracteristicile energiei personale si ale celor din mediul inconjurator;
- Metode de dezvoltare a perceptiilor extrasenzoriale, de control a propriilor  energii si de vindecare;
- Pregatirea pentru experientele in afara corpului;
- Factori care faciliteaza sau impiedica experientele
  in afara corpului;
- Nivele de luciditate in afara corpului;
- Tipuri de experiente extracorporale;
- Analiza dimensiunilor extrafizice;
- Caracteristicile corpului astral.


PDC modulul II (Curs de 10 ore)
- Doua cursuri practice de experiente in afara corpului;
- Cinci tehnici de inducere a experientei in afara corpului;
- Stari modificate de constiinta;
- Perceptii parapsihologice;
- Instructiuni pentru declansarea  experientelor in afara corpului;
- Moartea si procesul de pierdere a corpului fizic;
- Interactiuni cu fiinte din dimensiuni extra-fizice si recunoasterea lor;
- Fiinte invizibile evoluate

- Entitati extrafizice care au nevoie de ajutor.

 

 

 

Pentru informatii suplimentare, cititi articolul aparut in revista Nexus nr 12, intitulat : "Retrospectiva curs IAC 2007", ce poate fi accesat la adresa:

http://www.nexusmagazine.ro/pdf/iac/articol_nexus_retrospectiva_curs_IAC_2007.pdf

 

 


Nota: Toate clasele, inclusiv cele teoretice, vor avea o componenta practica. Cursurile vor fi traduse in limba romana.

 

 

Cursul (modulul PDC I+II) va fi organizat în Bucureşti in perioada 21 iunie – 23 iunie 2013

 

 

Instructori:

 

CDP va fi facilitat in Romania de instructori ce activeaza in cadrul IAC Londra. Acestia sustin cursuri in intreaga lume, au o experienta indelungata in domeniu, si va vor sustine in cadrul exercitiilor practice ce se va desfasura pe durata cursului.

 

 

Pret:

 

Pretul pentru cursul PDC modulul I + II este de 239 euro.

 

 

Nota:  Plăţile efectuate nu pot fi returnate. În situaţii de urgenţă se poate realiza o reprogramare pentru o dată ulterioară (la un curs echivalent din România sau Anglia) dacă se anunţă acest lucru cu cel puţin o săptămână în avans

 

Locul exact de desfasurare al cursului va fi anuntat cu o saptamana inainte pe site-ul: www.nexusmagazine.ro

 

Organizator: Cristian Patrut – Asociatia NEXUS

 

 

Pentru informatii suplimentare:

 

Romania:

Telefon: 0788997478 (Cosmote),

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
           Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.nexusmagazine.ro

 

Anglia:
Telefon: +44 (0) 20 7723 0544           

Website: www.iacworld.org

Share