Asociaţia NEXUS (România) în colaborare cu REAPREDENTIA (Brazilia) organizează:

CURS TEORETIC ŞI PRACTIC
DE PROIECŢIE ÎN AFARA CORPULUI FIZIC (EXTRACORPORALIZARE)


București: 2 - 4 octombrie 2015,  9 - 11 octombrie 2015
Hotel Ramada Plaza, Str. Poligrafiei  nr. 3-5, sala ASIA

 

REAPRENDENTIA (parte a UNICIN - Union of the International Consciencentric Institutions) este o organizaţie non-profit dedicată cercetărilor ştiinţifice în domeniul conştiinţei, a posibilităţilor şi capacităţilor acesteia de a se manifesta în afara corpului fizic (extracorporalizare, experienţe în afara corpului, dedublare astrală) şi a altor manifestări asemănătoare din domeniul parapsihologiei. REAPRENDENTIA organizează dezbateri şi conferinţe pe aceste teme, pentru a face disponibile persoanelor interesate informaţii exacte şi verificabile cu privire la natura multi-dimensională a conştiinţei umane. 

 

Născut la data de 12 aprilie 1932, in Brazilia, doctorul Waldo Vieira a început să aibă constant experienţe de ieşire în afara corpului încă de la vârsta de 9 ani. La ora actuală este considerat unul dintre cei mai importanţi cercetători ai experienţelor în afara corpului, studiind aceste fenomene timp de peste 30 de ani. Doctorul Vieira a fost fondatorul Institutului Internaţional de Proiectologie şi Conştientologie (International Institute of Projectiology and Conscientiology) si membru al American Society for Psychical Research [ASPR], al Society for Psychical Research [SPR] din Anglia si al Brazilian Association of Parapsychology.  Waldo Vieira a deţinut una dintre cele mai mari biblioteci din lume din domeniul cercetărilor asupra conștiinţei si a experienţelor extracorporale – mai mult de 63000 de volume

Waldo Vieira
Doctorul Vieira este autorul a sute de articole si a 18 cărţi legate de cercetarea conştiinţei, printre care si fundamentala lucrare: “Proiectologia: o panoramă a experienţelor conştiinţei în afara corpului uman” (Projectiology: A Panorama of Experiences of the Consciousness Outside the Human Body), (1248 de pagini, 525 de capitole și o bibliografie de peste 1907 titluri in 18 limbi), care reprezintă rodul a mai mult de 30 de ani de cercetări in domeniu. Aceasta este cea mai completă lucrare din lume în acest domeniu şi una dintre cele mai bune surse de informaţii cu privire la fenomenul proiecţiei conştiinţei în afara corpului fizic [extracorporalizării] şi a interacţiunilor dintre lumea fizica si realităţile non-fizice ale vieţii.        

În ultima parte a vieţii, doctorul Vieira și-a continuat cercetările la Center for the Higher Studies of Conscientiology (CEAE), un centru de cercetare situat in  Iguassu Falls, Brazilia, gazda bibliotecii sale personale şi a 17 laboratoare de cercetare, acesta decedând la data de 26 iunie 2015, la vârsta de 83 de ani. La ora actuala, la nivel mondial exista 14 organizaţii a căror existenţă poate fi atribuită muncii de pionierat a doctorului Waldo Vieira în domeniul studiului conștiinţei
şi a posibilităţilor şi capacitaţilor acesteia de a se manifesta în afara corpului fizic [extracorporalizare], Reaprendentia fiind una dintre aceste organizaţii. Cursul de faţă – Fundamentele Proiectologiei şi Conştientologiei  (FPC) -  este cel mai avansat curs de proiecţie în afara corpului fizic (extracorporalizare) şi Conştientologie oferit de REAPREDENTIA, fiind un curs atât teoretic cât şi practic, şi utilizând o metodologie recunoscută de către UNICIN - Union of the International Consciencentric Institutions. REAPREDENTIA  are peste 17 ani de experienţă de predare  în domenii precum: experienţe în afara corpului,  evoluţia conștientă,  fenomene parapsihologice  şi multe alte topicuri referitoare la studiul  de sine, al individualităţii și al conștiinţei. Cursul, care este structurat în patru secţiuni de cate 10 ore fiecare, include prezentări şi exerciţii practice, ce utilizează metode prestabilite pentru a ajuta cursanţii să simtă şi să controleze bioenergiile [chi, prana, energie vitala] şi încercări ghidate de a declamşa experienţe lucide in afara corpului [proiecţii astrale sau decorporalizare] folosind o varietate de tehnici special dezvoltate. Participanţii pot astfel verifica în mod direct conceptele prezentate in cadrul cursului prin intermediul experienţei personale.


NOTĂ:

Nu sunt necesare aptitudini sau abilităţi speciale pentru a putea participa la acest curs şi a studia experienţele în afara corpului. Cursul va fi predat în limba engleză cu traducere în limba română. Toate clasele, inclusiv cele teoretice, vor avea o componentă practică.

 

MODULUL I [curs 10 ore]

- BAZELE PROIECŢIEI ÎN ALTE DIMENSIUNI [EXTRACORPORALIZĂRII] ŞI ALE CONŞTIENTOLOGIEI
- TIPURI DE BIOENERGII METODE DE DEZVOLTARE A PERCEPŢIILOR EXTRASENZORIALE ŞI DE CONTROL A PROPRIILOR ENERGII
- PROCESUL DE EVOLUŢIE PERSONALĂ INTERACŢIUNI CU FIINŢE DIN DIMENSIUNI EXTRA-FIZICE SI IDENTIFICAREA LOR
- ANALIZA DIMENSIUNILOR EXTRAFIZICE NIVELE DE LUCIDITATE
- FENOMENE PARAPSIHOLOGICE
-TIPURI DE EXPERIENŢE EXTRACORPORALE
- VISELE LUCIDE
- AUTOAPĂRAREA PSIHICĂ


MODULUL II [curs 10 ore]

- ANALIZA CORPURILOR SUBTILE/NON-FIZICE (ENERGETIC, PSIHIC/ASTRAL, MENTAL)
- EVOLUŢIA CONŞTIINŢEI
- FELURI DE MATURITATE EVOLUTIVĂ
- NIVELE EVOLUŢIONISTE ETICA COSMICĂ [MULTIDIMENSIONALĂ] ŞI UNIVERSALITATEA AJUTORUL ACORDAT SIEŞI ŞI CELORLALŢI
- TEHNICA CONŞTIINŢEI COSMICE
- PREGĂTIREA PENTRU EXPERIENŢELE ÎN AFARA CORPULUI
- TEHNICI DE INDUCERE A EXPERIENŢEI ÎN AFARA CORPULUI EXPERIENŢE ÎN AFARA CORPULUI (EXERCIŢII PRACTICE)
- TEHNICA ARCULUI VOLTAIC


MODULUL III  [curs 10 ore]

- TEHNICI NOI DE INDUCERE A EXPERIENŢEI ÎN AFARA CORPULUI EXPERIENŢE IN AFARA CORPULUI (EXERCIŢII PRACTICE)
- TEHNICA CONŞTIENTOGRAMEI
- TEHNICA STĂRII VIBRAŢIONALE
- CUPLUL EVOLUTIV PROGRAMUL EXISTENŢIAL [SCOPUL SAU PLANUL VIEŢII]
- CURSURILE INTERMISIVE
- PERIOADA DINTRE EXISTENŢE VIEŢI MULTIPLE
- LABORATOARE PENTRU CONŞTIINŢĂ
- TEHNICA  PENTA


MODULUL  IV [curs 10 ore]

- TEHNICI SUPLIMENTARE DE INDUCERE A EXPERIENŢELOR ÎN AFARA CORPULUI
- EXPERIENŢE IN AFARA CORPULUI (EXERCIŢII PRACTICE)
- EXPERIMENTE PARAPSIHOLOGICE
- TRANSMIGRAŢIA INTERPLANETARĂ
- PRE-INTERMISIOLOGIA
- CLARVIZIUNEA FACIALĂ
- COGNOPOLIS [ORAŞUL CUNOAŞTERII]
- COPIII ŞI CAPACITĂŢILE PARAPSIHOLOGICE
- REURBANIZAREA
- CARACTERISTICILE CONŞTIINŢELOR FOARTE EVOLUATE
- HOMO SAPIENS SERENISSIMUS


Loc desfăşurare eveniment

Bucureşti, Hotel Ramada Plaza, Str. Poligrafiei,  nr. 3-5, sala ASIA

 

Periodizare

Modulul I şi II  /  2 - 4 Octombrie 2015
Modulul III şi IV / 9 - 11 Octombrie 2015


Instructori

CDP va fi facilitat în România de instructori ce activează în cadrul REAPREDENTIA Brazilia. Aceştia susţin cursuri în întreaga lume, au o experienţă indelungată în domeniu şi vă vor susţine în cadrul exerciţiilor practice ce se vor desfăşura pe durata întregului curs.


Preţ

Preţul pentru curs modulul I + II este de 239  euro. Pretul pentru curs modulul III + IV este de 239  euro. Preţul pentru cursul complet (modulul I-IV) este de 450 euro.
(Pentru cei care au absolvit deja în anii trecuţi modulele I-IV al cursului PDC susţinut de IAC în România, preţurile la cursul de  faţă sunt următoarele: modulul I+II - 80  euro, modulul III+IV – 239 euro, modulul I-IV – 310 euro)


Notă 

Locurile la curs sunt limitate (30 locuri), acestea fiind ocupate în ordinea achitării taxei de participare. Plăţile efectuate nu pot fi returnate. În situaţii de urgenţă se poate realiza o reprogramare pentru o dată ulterioară (la un curs echivalent din România sau în afara ţării) dacă se anunţă acest lucru cu cel puţin o săptămână în avans.


Înscriere

Pentru a avea certitudinea rezervării unui loc la acest curs, este necesar sa achitaţi un avans de minim 120 euro (în lei, la cursul zilei – BNR), în contul Asociaţiei Nexus, urmând să achitaţi ulterior (chiar şi la începutul cursului) restul taxei de participare.

Contul "ASOCIAŢIEI NEXUS" este următorul:  RO27BTRLRONCRT00i0093502   Banca Transilvania Sibiu
(atenţie, înainte de 0093502 se află litera i)

În momentul în care depuneţi banii, vă rugăm să cereţi casierei, ca o masură de precauţie, să vă confirme faptul că IBAN-ul contului de mai sus aparţine "Asociaţiei NEXUS". Pe formularul de depunere de la bancă vă rugăm sa precizaţi că este vorba despre o "donaţie curs FPC". Vă rugăm apoi să scanaţi dovada achitării taxei (primită de la bancă) şi să ne-o trimiteţi prin email, pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. În cazul în care nu aveţi posibilitatea scanării dovezii plăţii, puteţi să ne anuntaţi prin telefon achitarea taxei, însă chiar şi în această situaţie vă rugăm sa păstraţi dovada plăţii şi să ne-o aduceţi la începutul cursului.
Programul exact al cursului  va fi postat pe site-ul:  www.nexusmagazine.ro  cu minim o saptămână înainte de începerea cursului.


INFORMAŢII SUPLIMENTARE

Telefoane: 0788 997 478 | 0743 124 842

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Web: www.nexusmagazine.ro, www.facebook.com/extracorporalizare

Share