Editura For You

Website: www.editura-foryou.ro
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Calea macrobiotică este un ghid de macrobiotică, scris de Michio Kushi, care este considerat a fi cea mai de seamă autoritate din lume în acest domeniu. Acum mai bine de treizeci de ani, Michio Kushi a realizat că dieta era principala cauză a multor boli, inclusiv a cancerului şi a început să-i înveţe pe alţii felul în care dieta macrobiotică, bazată pe cereale integrale, legume proaspete crescute în ţara respectivă, leguminoase bogate în proteine şi alge marine, poate preveni problemele de sănătate şi reîntineri organismul. Macrobiotica reuneşte ultimele descoperiri ştiinţifice din domeniul nutriţiei şi a sănătăţii, cu practicile sănătoase ale societăţilor tradiţionale.

Citește mai departe...

„Jim Tucker ne oferă o perspectivă clară, concisă şi extrem de raţional elaborată în urma unei investigaţii – desfăşurată pe parcursul a patruzeci de ani – a ceea ce reprezintă în mod cert cea mai bună mărturie care atestă existenţa reîncarnării. Suntem norocoşi să avem în el un vrednic urmaş al lui Ian Stevenson. – TOM SHRODER, autor al cărţii Old Souls: Compelling Evidence from Children Who Remember Past Lives. „Oricine are o minte deschisă, la citirea cărţii lui Jim B.Tucker, îşi va da seama că este momentul ca ideile noastre convenţionale asupra vieţii şi morţii să fie reevaluate. Posibilităţile prezentate de această carte pentru destinul uman sunt la fel de optimiste pe cât este de sumbră perspectiva actuală. Cartea viaţă înainte de viaţă este extrem de importantă.“ – dr. LARRY DOSSEY, autor al lucrărilor The Extraordinary Healing Power of Ordinary Things, Reinventing Medicine şi Healing Words.

Citește mai departe...

„Lucrarea Călătorii îndepărtate este minunată. Ea descrie, pentru prima dată într-o manieră clar de înţeles, ciclul existenţei umane prin viaţă şi moarte“. „O altă carte mult aşteptată, scrisă de Robert Monroe reprezintă o contribuţie majoră la modul în care înţelegem sufletul uman“. – Dr. Charles T. Tart, University of California, Davis. „Ceea ce avem aici este, fără îndoială, o lucrare esenţială într-un domeniu de o importanţă majoră, dar în mare parte neluat în seamă.“ – Metapsychology.

Citește mai departe...

„Această carte este cea mai bogată, mai cuprinzătoare şi mai documentată lucrare referitoare la experienţele de moarte clinică la copii şi o contribuţie importantă în acest domeniu. De asemenea, este o cercetare de pionierat în ceea ce priveşte ce înseamnă experienţele de moarte clinică, pentru evoluţia noastră.“ – Dr. Kenneth Ring, coautor al lucrării Lecţii oferite de Lumină. „Cercetările lui P.M.H. Atwater reprezintă o activitate de pionierat. Dacă credeţi că ştiţi totul despre experienţele de moarte clinică, atunci ar trebui să citiţi această carte.“ – dr. Melvin Morse, autor al lucrării Mai aproape de Lumină.

Citește mai departe...

În 1988 a fost lansat cu mare succes documentarul Inelul de foc. Secvenţa cea mai tulburătoare din film este cea care prezintă un acupuncturist chinezo-javanez, care îşi demonstrează măiestria deplină pe care o are asupra fenomenului ch’i, sau bioenergiei. Acesta a generat mai întâi un curent electric prin corpul său, pe care îl foloseşte pentru a vindeca o infecţie la ochi a cameramanului, apoi a dat foc unui ziar, ţinând palma deasupra acestuia. Inelul de foc a făcut mii de oameni să pornească în căutarea lui John Chang, pentru a deveni elevii săi. Dintre occidentalii care l-au abordat, John Chang a acceptat doar cinci persoane.

Citește mai departe...

Editura „For You“ publică această carte de o inestimabilă valoare pentru medicina din lumea întreagă, nu ca un îndemn spre o anumită terapie, ci pentru a oferi oamenilor o altă variantă de tratament, care a dat şi dă în continuare rezultate uimitoare, atunci când este aplicată corect, în multe boli foarte grave, printre care forme foarte avansate de cancer, migrene, artrită, diabet, toate formele de tuberculoză, lupus, intoxicaţii grave cu medicamente şi chiar boala Alzheimer. Împreună cu cartea Beatei Bishop, care s-a vindecat de melanom în fază terminală, această carte a doctorului Max Gerson dă speranţe tuturor celor care cred că nu mai au nici o şansă.

Citește mai departe...

Robert A. Monroe (1915 – 1995) a fost un pionier în cartografierea experienţelor în afara corpului, iar Călătorii în afara corpului, prima sa carte, a devenit indiscutabil clasică în domeniu. Monroe a început să cerceteze şi să facă experimente legate de formele extinse ale conştiinţei umane, pe care le trăia el însuşi. Călătorii în afara corpului este o carte extraordinară, în care Monroe a consemnat, cu obiectivitatea unui reporter, trăirile şi experimentele sale. Aceste relatări ale experienţelor sale în afara corpului – trăite în stări dincolo de spaţiu, timp şi moarte – au adus mângâiere multor oameni care au trăit astfel de stări.

Citește mai departe...