- Iunie
- 2013
Calea macrobiotică este un ghid de macrobiotică, scris de Michio Kushi, care este considerat a fi cea mai de seamă autoritate din lume în acest domeniu. Acum mai bine de treizeci de ani, Michio Kushi a realizat că dieta era principala cauză a multor boli, inclusiv a cancerului şi a început să-i înveţe pe alţii felul în care dieta macrobiotică, bazată pe cereale integrale, legume proaspete crescute în ţara respectivă, leguminoase bogate în proteine şi alge marine, poate preveni problemele de sănătate şi reîntineri organismul. Macrobiotica reuneşte ultimele descoperiri ştiinţifice din domeniul nutriţiei şi a sănătăţii, cu practicile sănătoase ale societăţilor tradiţionale.
În această ediţie, domnul Kushi ne îndrumă spre o alimentaţie mai simplă, care duce la creşterea vitalităţii şi a stării de bine. Alimentele şi metodele de gătit macrobiotice sunt descrise detaliat, şi este inclus şi un program de exerciţii complet, suficient de flexibil pentru a corespunde oricărei nevoi. O colecţie minunată de reţete, meniuri simple, şi o serie de sugestii despre modul sănătos de viaţă, fac din Calea Macrobiotică un ghid cu adevărat practic.
Editura For You | Format: 14x20 cm | Pagini: 238 | ISBN: 978-973-1701-02-8