Editura „For You“ publică această carte de o inestimabilă valoare pentru medicina din lumea întreagă, nu ca un îndemn spre o anumită terapie, ci pentru a oferi oamenilor o altă variantă de tratament, care a dat şi dă în continuare rezultate uimitoare, atunci când este aplicată corect, în multe boli foarte grave, printre care forme foarte avansate de cancer, migrene, artrită, diabet, toate formele de tuberculoză, lupus, intoxicaţii grave cu medicamente şi chiar boala Alzheimer. Împreună cu cartea Beatei Bishop, care s-a vindecat de melanom în fază terminală, această carte a doctorului Max Gerson dă speranţe tuturor celor care cred că nu mai au nici o şansă.

Dr. Gerson nu a fost numai un medic practician, ci şi un om de ştiinţă eminent, implicat îndeaproape în dezbaterile din Congresul SUA în ceea ce priveşte metodele de tratare a cancerului, iar talentul său a fost recunoscut de către laureatul Premiului Nobel, Dr. Albert Schweitzer. Lucrările lui îndeplinesc toate cerinţele studiilor  medicale contemporane, ce se bazează pe fapte dovedite; abordările ştiinţifice moderne de astăzi au început deja să explice motivul pentru care această terapie dă rezultate.
„Am scris această carte ca să dovedesc că există un tratament eficace al cancerului chiar şi în cazurile avansate“ – dr. Max Gerson

Colecţia: – | Format: 14x20 cm | Pagini: 308 | ISBN 973-7978-38-2 | Preţ: 31 RON | conţine DVD

Share