Cartea Daath Publishing House

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: www.edituracarteadaath.ro

Autorul a nu mai puţin de şaisprezece cărţi şi traducătorul a încă cinci, Florin Gheorghiţă ne prezintă în această a şaptesprezecea carte o colecţie de fotografii inedite şi spectaculoase care susţin teoria domniei sale despre modul în care Spiritul este în tot ceea ce este, despre imortalitatea şi diversitatea formelor în care Spiritul există, precum şi despre comunicarea permanentă dintre om şi alte forme de spirit.

Citește mai departe...

Succesul filmului What the Bleep Do We Know a fost doar începutul călătoriei. Mulţi români au văzut deja acest film, deşi în mod oficial el nu există în România. Modul în care a circulat („underground“) grăieşte el însuşi despre setea de cunoaştere a românului, dar şi despre cât de mult era aşteptat un asemenea film. Este un film care zguduie din temelii percepţia şi atitudinea umană, un film care a creat fani printre toate nivelurile de receptare, inteligenţă şi cunoaştere.

Citește mai departe...

În ziua de azi aproape toată lumea este familiarizată cu hologramele, imagini tridimensionale proiectate în spaţiu cu ajutorul laserului. Doi dintre cei mai eminenţi gânditori ai lumii – fizicianul David Bohm de la Universitatea din Londra, un protejat al lui Einstein şi unul dintre cei mai respectaţi fizicieni din lume în domeniul fizicii cuantice şi neurofiziologul Karl Pribram, de la Universitatea Standford - cred că universul însuşi poate fi o hologramă gigantică, un fel de imagine sau o construcţie creată cel puţin în parte de mintea omenească.

Citește mai departe...