Editura Adevăr Divin

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Website: http://www.divin.ro/

Lucrarea „Experimentul intenţie“ este o explorare fără precedent a ştiinţei intenţiei. Pe baza constatărilor unor savanţi de renume din toată lumea, Experimentul intenţie demonstrează că gândul este un lucru care influenţează alte lucruri.
Folosind cercetări de ultimă oră de la Princeton, MIT, Stanford şi de la multe alte universităţi şi laboratoare de prestigiu, „Experimentul intenţie“ ne dezvăluie că universul este conectat printr-un uriaş câmp de energie cuantică. Gândul îşi generează propria sa energie, palpabilă, pe care o puteţi folosi pentru a vă îmbunătăţi viaţa şi – atunci când este folosit împreună cu un grup interconectat – pentru a schimba lumea.

Citește mai departe...

Proiectul Sfera explorează domeniul spiritual care poate fi văzut în uimitoarele fotografii digitale făcute de Míċeál Ledwith şi Klaus Heinemann. Sfere de diferite forme, mărimi, cantităţi şi culori plutesc, alunecă şi planează în fiecare fotografie. Ledwith şi Heinemann ne oferă expertiza lor în domeniul sferelor, dovedindu-ne că nu sunt nici particule de praf, nici picături de apă. Ei caută să comunice cu sferele, văzându-le cu ochiul liber şi încercând să desluşească ce înseamnă existenţa lor pentru vieţile noastre. 

Citește mai departe...

Ştiinţa a început de curând să dovedească ceea ce miturile şi religiile străvechi au susţinut dintotdeauna: că s-ar putea să existe o forţă vitală. Lynne McTaggart, neobosită jurnalistă de investigaţii, ne dezvăluie o paradigmă biologică radical nouă – la nivelul cel mai de bază, mintea şi trupul omenesc nu sunt distincte şi separate de mediul lor, ci constituie un „pachet“ de putere pulsatorie care interacţionează constant cu această vastă mare de energie. Câmpul este o poveste ştiinţifică de înaltă ţinută, bine documentată şi uşor de citit, care ne oferă o imagine uluitoare a unui univers interconectat şi a unei teorii ştiinţifice care dă sens şi explică aşa zisele fenomenele „supranaturale“.

Citește mai departe...

Toate acestea sunt învăţături izvorâte din Viaţa secretă a apei: Umpleţi-vă sufletul cu iubire şi recunoştinţă; Rugaţi-vă pentru lumea în care trăim şi împărtăşiţi mesajul iubirii celor din jur; Dorul de pace şi rugăciunile întru iubire nu pot fi îndiguite; Înţelegând că gândurile şi cuvintele noastre au efect asupra lumii, vom înţelege că deţinem toate mijloacele pentru a ne schimba viaţa în bine.
Calea ce m-a purtat la cristalele de apă a izvorât din dorinţa mea de a vindeca pentru că am realizat că puterea de a vindeca este însăşi puterea vieţii.

Citește mai departe...

Cartea aceasta are puterea de a vă schimba radical viziunea asupra lumii. Folosind tehnici fotografice de mare viteză, profesorul Masaru Emoto a constatat că cristalele care se formează în apa îngheţată se transformă atunci când către ele sunt îndreptate gânduri specifice, concentrate. A descoperit că apa din izvoarele limpezi şi cea expusă cuvintelor de iubire prezintă modele de cristale strălucitoare, frumoase, complexe şi viu colorate, în forma fulgilor de zăpadă.

Citește mai departe...