Lucrarea „Experimentul intenţie“ este o explorare fără precedent a ştiinţei intenţiei. Pe baza constatărilor unor savanţi de renume din toată lumea, Experimentul intenţie demonstrează că gândul este un lucru care influenţează alte lucruri.
Folosind cercetări de ultimă oră de la Princeton, MIT, Stanford şi de la multe alte universităţi şi laboratoare de prestigiu, „Experimentul intenţie“ ne dezvăluie că universul este conectat printr-un uriaş câmp de energie cuantică. Gândul îşi generează propria sa energie, palpabilă, pe care o puteţi folosi pentru a vă îmbunătăţi viaţa şi – atunci când este folosit împreună cu un grup interconectat – pentru a schimba lumea.

În „Experimentul intenţie“, Lynne McTaggart ne poartă într-o călătorie palpitantă şi uluitoare. În timp ce povesteşte incitantele evoluţii din domeniul ştiinţei intenţiei, ea îi prezintă şi pe savanţii plini de culoare şi pionierii renumiţi care studiază efectele intenţiei concentrate de grup pe ţinte cuantificabile din punct de vedere ştiinţific – animale, plante şi oameni.
McTaggart oferă un program practic, prin care puteţi intra în contact cu propriile gânduri, puteţi să intensificaţi activitatea şi forţa intenţiilor voastre şi să începeţi să obţineţi schimbări adevărate în viaţa voastră. Apoi, sunteţi invitaţi să participaţi la un experiment fără precedent: folosind pagina de internet a „Experimentului intenţie“ pentru a vă coordona implicarea şi pentru a urmări rezultatele, dumneavoastră, împreună cu alţi participanţi din toată lumea, vă veţi concentra puterea intenţiei pe anumite ţinte, având astfel ocazia să vă aduceţi contribuţia la istoria ştiinţei. Postfaţa autoarei prezintă succesele pe care le-au înregistrat „Experimentele intenţie“ de până acum.
 
Colecţia: – | Format 13x20 cm |Pagini: 344  | ISBN 978-606-8080-17-8 | Preţ: 24 RON

Share