NEXUS New Times Magazine An 1 Nr. 4

Ştiri de pe glob

Războiul secret al Marii Britanii în Antarctica (2)
de James Robert
Chiar dacă este posibil ca unii ofiţeri nazişti cu grade mari să fi ştiut despre portul săpat în gheaţă la Neuschwabenland, amiralul Dönitz a fost cel care, după moartea lui Hitler, a deţinut atuurile în această privinţă, deoarece cunoştea traseele submarinelor germane.

Frăţia musulmană, naziştii şi Al-Qa'ida
de John Loftus
Al-Qa'ida îşi are rădăcinile într-un grup fascist arab înfiinţat în anii ‘20, finanţat de Hitler, folosit de serviciile de informaţii britanice, franceze şi americane, susţinut de Arabia Saudită şi reactivat de CIA.

Citește mai departe...

În timp ce scriu acest editorial a izbucnit o furtună ce pogoară şuvoaie de apă proaspătă asupra pământului cald, împreună cu un suflu de aer parfumat de la pomii înfloriţi. Da, primăvara în partea de sud-est a Queensland-ului poate să-ţi taie respiraţia – ce contrast cu dezastrul produs de uraganul Katrina! Înainte de a vă năpusti să căutaţi în paginile revistei, trebuie să vă anunţ că în acest număr nu avem (încă) nici un articol de tipul „teoria conspiraţiei” legat de uraganul Katrina. Acum, când avem materialele pregătite pentru tipărit, auzim zvonuri despre sabotarea deliberată a digurilor şi cred că vor apare şi mai multe poveşti, reportaje şi teorii, dar nimic nu va schimba situaţia pentru cei care au fost prinşi de uragan.

Citește mai departe...

Discurs ţinut de John Loftus (fost procuror al Ministerului de Justiţie al SUA) pentru a marca comemorarea holocaustului (Yom Ha’Shoah) în 18 aprilie 2004
Publicat pentru prima dată în Jewish Community News, august 2004

Vi se va părea ciudat ca un catolic irlandez să vă vorbească despre Yom Ha’Shoah, însă experienţa mea în ceea ce priveşte Holocaustul este puţin mai neobişnuită. Pe când lucram pentru Procurorul General a trebuit să întreprind unele cercetări secrete cu privire la Holocaust. În acest scop am mers într-un orăşel numit Suitland, Maryland, situat în imediata apropiere a Washingtonului, loc unde guvernul american îşi ţine literalmente îngropate secretele. Există acolo 20 de galerii subterane, fiecare dintre ele având o suprafaţă de 4046,7838 m2. Dacă aţi văzut cumva filmul Raiders of the Lost Ark, în ultima scenă aţi văzut cam cum arată astfel de galerii subterane, însă acestea despre care vă vorbeam nu sunt organizate chiar ca acelea din film. Ei bine, în aceste galerii subterane am descoperit ceva îngrozitor.

Citește mai departe...

HAARP fierbe atmosfera superioară
HAARP va bombarda atmosfera superioară cu un fascicul electromagnetic focalizat şi dirijabil, fiind în esenţă un model avansat de „încălzitor ionosferic”. (Ionosfera este sfera încărcată electric care înconjoară atmosfera superioară a Pământului. Ea se întinde de la 65 km până la 644 km distanţă deasupra suprafeţei Pământului.)
Într-o formulare simplificată, dispozitivul utilizat în cadrul HAARP este un radiotelescop inversat: antenele trimit semnale în loc să le primească. HAARP este testul făcut unei tehnologii ce foloseşte fascicule de unde radio extrem de puternice care încălzesc unele zone ale ionosferei, pentru a le împinge în sus. Undele electromagnetice sunt apoi reflectate către Pământ, penetrând totul – cu sau fără viaţă. Publicitatea făcută lui HAARP dă impresia că este vorba despre un proiect academic ce are ca scop modificarea ionosferei în vederea îmbunătăţirii comunicaţiilor. Cu toate acestea, unele documente ale armatei americane arată lucrurile mult mai clar: HAARP are scopul de a descoperi metode de „exploatare a ionosferei în folosul Departamentului de Apărăre”. Comunicarea cu submarinele este doar unul dintre aceste scopuri.

Citește mai departe...