NEXUS New Times Magazine An 2 Nr. 6

Ştiri de pe glob

Confesiunile unui cercetător în domeniul vaccinurilor
Introducere şi interviu de Jon Rappoport.
Cercetătorul în domeniul vaccinurilor, „dr. Mark Randall”, pensionat în prezent, face declaraţii publice referitoare la pericolele vaccinurilor, la industria care le produce şi la experţii care le aprobă.

Bolile dentare: o plagă a societăţii moderne
de dr. David Zeoli.
Epidemia de afecţiuni dentare cu care se confruntă lumea industrializată este o consecinţă a alimentaţiei foarte proaste, cu alimente crescute în soluri golite de substanţe nutritive şi apoi denaturate şi mai mult în urma procesării lor în scopuri comerciale.

Citește mai departe...

Bun venit la cea de a o sută ediţie a revistei NEXUS! Începem cu alte argumente în defavoarea vaccinării. Departe de a salva omenirea de bolile „ucigaşe”, vaccinurile omoară şi îmbolnăvesc milioane de oameni. Vaccinarea reprezintă o fraudă care se auto-perpetuează. După mai mult de un secol de imunizare, practica sa este atât de înrădăcinată încât „credincioşii” săi sunt orbi la pericolele pe care le prezintă.
Tot la subiectul „sănătate” avem un articol despre cariile dentare şi felul în care acestea au devenit o epidemie a vremurilor noastre. Interesant este faptul că oamenii din vechime nu-şi curăţau prea mult dinţii, dar aveau (conform antropologilor) o sănătate dentară excelentă, în timp ce oamenii din zilele noatre se spală regulat (cu tot soiul de substanţe chimice toxice şi abrazive) şi cu toate acestea starea de sănătate a danturii lor este din ce în ce mai rea. Termenul „regim alimentar” are vreo legătură cu asta?

Citește mai departe...

Creşterea conştientă a copiilor
Fără îndoială că aţi auzit argumentul seducător ce susţine că imediat ce părinţii îşi transmit genele copiilor lor, ocupă apoi locul din spate în viaţa acestora; ei trebuie apoi doar să se abţină de la a abuza de copiii lor, trebuie să-i hrănească, să-i îmbrace şi apoi să aştepte să vadă unde îi conduc genele preprogramate. Această noţiune le permite părinţilor să-şi continue viaţa pe care o duceau înainte de naşterea copiilor, ei putând să-şi lase pur şi simplu copiii la creşă, cu îngrijitorii de copii sau la grădiniţă. Este o idee seducătoare pentru părinţii ocupaţi şi/sau leneşi, precum şi pentru părinţii ca mine, care au copii cu personalităţi radical diferite. Obişnuiam să cred că fiicele mele sunt diferite deoarece au moştenit seturi diferite de gene în momentul concepţiei – un proces aleator de selecţie în care mama lor şi cu mine nu am avut nici un rol. La urma urmei, mă gândeam, au crescut în acelaşi mediu, deci motivul existenţei acelor diferenţe trebuie să fie natura (genele).

Citește mai departe...

James Jesus Angleton s-a născut pe 9 decembrie 1917 în Boise, statul Idaho, părinţii săi fiind colonelul în OSS/omul de afaceri James Hugh Angleton şi Carmen Mercedes Moreno, născută în Mexic. După absolvirea la Yale în 1941, Angleton s-a mutat la Harvard Law School, unde a întâlnit-o pe viitoarea sa soţie, Cicely d’Autremont, din Duluth, statul Minnesota. Înrolat în armata americană în 19 martie 1943, Angleton a fost recrutat de OSS (abrev. pentru Office of Strategic Services – „Biroul de Operaţiuni Strategice”) în august, datorită eforturilor tatălui său şi ale fostului său profesor de engleză de la Yale, Norman Pearson, care era în vremea aceea şeful Secţiei de Contraspionaj din Londra a OSS-ului.1

Citește mai departe...