NEXUS New Times Magazine An 2 Nr. 9

Ştiri de pe glob

Topul celor mai importante 25 de ştiri conform proiectului „Ştiri cenzurate”
Acestea sunt cele mai importante 25 de ştiri ale anilor 2005-2006, după aprecierea echipei proiectului „Ştiri cenzurate” de la Sonoma State University, ştiri care fie că nu au apărut deloc, fie nu li s-a acordat decât foarte puţin spaţiu în mass-media internaţională.

Masacrul de la Port Arthur. Vinovăţia lui Martin Bryant, o înscenare? (2)
de Carl Wernerhoff
La mai mult de două luni după masacrul de la Port Arthur, Martin Bryant nu ştia încă nimic despre acest eveniment, iar transcrierea interviurilor sale de la poliţie sugerează faptul că era incapabil să realizeze că i se înscena ceva.

Citește mai departe...

Deschidem această ediţie cu penultima parte din materialul despre conspiraţia legată de masacrul de la Port Arthur. Dacă nu aţi prins încă ideea, vă pot spune, pe scurt, că autorul articolului sugerează că Martin Bryant a fost răpit, drogat şi forţat să mărturisească crime pe care nu le-a comis. Între timp, câţiva agenţi ai serviciilor de informaţii au fost împuşcaţi şi/sau omorâţi în ceea ce a fost poate o falsă operaţiune, o persoană inocentă este în închisoare pentru tot restul vieţii sale, iar restul Australiei a intrat într-o nouă eră de manipulări sociale începând cu controlul armelor şi cu politica spaimei.

Citește mai departe...

Vechea mea frică, de a primi o transfuzie de sânge sau orice altceva injectat direct în circuitul meu sanguin neprotejat a crescut din ce în ce mai mult de-a lungul anilor. Nu este vorba despre o problemă religioasă, ci mai degrabă de un hazard profesional. Fiind un cercetător în domeniul sănătăţii sunt bântuită de viziuni înspăimântătoare referitoare la ceea ce ar putea merge rău – şi pe bună dreptate. Mă simt ca inspectorul sanitar ce controlează calitatea cărnii şi care devine vegetarian.

Citește mai departe...

După ce în copilărie şi la maturitate am intrat în contact cu civilizaţii extraterestre, am pus bazele CSETI (Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence – Centrul pentru Studiul Inteligenţei Extraterestre) pentru a formaliza protocoalele de contact şi a le preda şi altor oameni, lucru pe care îl realizăm prin intermediul weekend-urilor de instruire din cadrul CSETI. Am realizat destul de devreme că există forţe umane ce nu pot fi ignorate, a căror scop este acela de a descuraja sau bloca interacţiunile paşnice cu extratereştrii.

Citește mai departe...