Ştiri de pe glob

Topul celor mai importante 25 de ştiri conform proiectului „Ştiri cenzurate”
Acestea sunt cele mai importante 25 de ştiri ale anilor 2005-2006, după aprecierea echipei proiectului „Ştiri cenzurate” de la Sonoma State University, ştiri care fie că nu au apărut deloc, fie nu li s-a acordat decât foarte puţin spaţiu în mass-media internaţională.

Masacrul de la Port Arthur. Vinovăţia lui Martin Bryant, o înscenare? (2)
de Carl Wernerhoff
La mai mult de două luni după masacrul de la Port Arthur, Martin Bryant nu ştia încă nimic despre acest eveniment, iar transcrierea interviurilor sale de la poliţie sugerează faptul că era incapabil să realizeze că i se înscena ceva.


Meta-gruparea Far West. Droguri, violenţă orchestrată şi 11 septembrie rusesc (2)
de Peter Dale Scott
Grupul acuzat de regizarea echivalentului rusesc al lui 11 septembrie are legături cu societăţi ale crimei organizate, companii străine private, adepţi ai jihadului islamic, baroni ai drogurilor din Asia Centrală şi CIA.

Apa de ocean, un substitut natural al sângelui?
de Dianne Jacobs Thompson
Apa de ocean diluată conţine aproape aceeaşi concentraţie de minerale şi microelemente ca şi plasma sanguină, iar conţinutul ei în sodiu se potriveşte cu cel al sângelui. Ea a fost folosită cu succes în cadrul testelor realizate pe animale ca substitut pentru transfuziile de sânge, însă testele la oameni întârzie destul de mult.

Ascensiunea grupului de dominare globală
de Peter Phillips, Bridget Thornton şi Celeste Vogler
Neoconservatorii din sânul clasei conducătoare americane intenţionează să extindă puterea şi controlul complexului militaro-industrial în goana lor pentru dominarea lumii.

Folosirea medicală a ozonului şi a peroxidului de hidrogen
de Carmi B. Hazen
Terapiile bio-oxidative au fost utilizate cu succes în Europa de aproape un secol pentru a combate o serie de boli, printre care şi cancerul. Un sistem de tratament ce îmbină ozonul cu vaporii poate fi uşor construit pentru a fi folosit la domiciliu şi se pare că produce rezultate excelente.

Codul lui Ezekiel şi Chivotul Legii
de Philip Coppens
Ghidată de către anumite chei din Cartea lui Ezekiel, o expediţie europeană organizată de către savantul finlandez dr. V. H. Juvelius a realizat săpături sub Ierusalim între anii 1909-1911, pentru a descoperi locul în care era ascuns sacrul artefact biblic – Chivotul Legii.

Noutăţi din lumea ştiinţei
În această ediţie vom vorbi despre uimitoarele proprietăţi ale gazului lui Brown şi diversele lui aplicaţii, de la sudură şi purificarea apei până la vindecarea rănilor şi neutralizarea reziduurilor radioactive.

Domnul X vorbeşte despre arhivele OZN secrete
interviu de Bill Ryan & Kerry Cassidy
Angajat de către un contractor al Departamentului de Apărare al SUA la mijlocul anilor ‘80, „domnul X” a fost însărcinat timp de şase luni cu clasificarea unei arhive secrete ce dovedea prezenţa OZN-urilor/extratereştrilor pe Pământ.

Tablouri enigmatice: cercuri în lanuri apărute în 2006
de Andy Thomas
În ciuda faptului că în Anglia, sezonul cercurilor din lanuri din acest an a început mai târziu, au apărut totuşi câteva capodopere cu caracteristici şi efecte tridimensionale unice, ce au încântat privitorii.

Zona crepusculară
Ştirile noastre din „zona crepusculară” includ un extras din noua lucrare a celebrului militant pentru dezvăluirea fenomenului OZN, dr. Steven Greer, în care povesteşte despre contactele sale cu cercuri ale puterii ce încearcă să ţină ascunse informaţiile legate de existenţa formelor de viaţă extraterestre şi a unor noi surse alternative de energie.

Controlul informaţiei în scopul manipulării sociale (4)
de David B. Deserano
Ştirile şi divertismentul pe care îl consumăm şi deci ideile şi părerile noastre sunt modelate nu doar de presă şi de industria de divertisment, ci şi de guverne, de agenţii guvernamentale şi de aparatul industrial-guvernamental.

Share