NEXUS New Times Magazine An 2 Nr. 10

Ştiri de pe glob

Farsa din 11 septembrie şi valul de schimbări al istoriei

de Michael Wells Mandeville
Un număr tot mai mare de activişti ai mişcării anti-război şi ai mişcării pentru aflarea adevărului în legătură cu evenimentele de la 11 septembrie dezvăluie minciunile unor forţe sinistre din stabilimentul anglo-americano-sionist despre care se presupune că se află în spatele a o serie de conspiraţii teroriste.

Terorism sponsorizat de către stat în lumea occidentală
de Philip Coppens
Există tendinţa de a se considera că atentatele teroriste din multe ţări occidentale sunt opera activiştilor de stânga sau de dreapta, dar în realitate multe din acestea sunt sponsorizate de către stat cu scopul de a genera frică şi a permite realizarea unor planuri ascunse.

Citește mai departe...

Au trecut mai mult de cinci ani de la evenimentele din 11 septembrie, aşa că m-am gândit că este momentul să vă ofer o retrospectivă asupra mişcării pentru aflarea adevărului cu privire la evenimentele de la 11 septembrie. Este vorba despre un grup de oameni, inclusiv oameni de ştiinţă, experţi ingineri, martori oculari, etc., ce au adunat împreună dovezi care demonstrează că atacurile de la 11 septembrie au fost evenimente manevrate din culise, ce au avut ca scop legitimarea unui război al SUA în Afganistan şi Irak şi îndeplinirea unei agende geostrategice. Ţinând cont de faptul că acum o mare parte dintre americani cred fie că guvernul a permis atacurilor să se desfăşoare, fie că a organizat aceste atacuri, aş spune că această mişcare ce militează pentru aflarea adevărului va deveni din ce în ce mai mare, şi că tot mai multe dovezi „din interior” vor apare în anii ce vor urma.

Citește mai departe...

Ieşirea din umbră
Este important să înţelegem că în jurul întregii problematicii extraterestre există o enormă şi sofisticată campanie de dezinformare: cel puţin 90% din imaginile şi informaţiile oferite publicului sunt selectate pentru a evoca frica urmată de ura faţă de tot ceea ce este extraterestru. Filmele, emisiunile TV şi cărţile referitoare la subiect demonstrează acest punct de vedere: dacă cineva ar lua în seamă toate aceste gunoaie, s-ar putea crede că în America o persoană din două e răpită din casa sa în mijlocul nopţii şi torturată.

Citește mai departe...

Cauza principală a cancerului nu este de natură genetică
Cândva cancerul era o boală neobişnuită ce afecta un procent mic de americani. În 1900, doar 3% din populaţie a murit  de cancer.2 Dar acum, cancerul a devenit atât de comun încât realmente toată lumea cunoaşte pe cineva care suferă de această boală teribilă. De fapt, pentru americanul de rând, îmbolnăvirea de cancer nu este o excepţie; dimpotrivă, a devenit o regulă.3 Am ajuns să acceptăm cancerul ca fiind de neoprit, incurabil şi chiar ca o parte naturală a vieţii.

Citește mai departe...