Ştiri de pe glob

Armata din umbră a administraţiei Bush
de Jeremy Scahill
Contractori militari privaţi cum ar fi Blackwater fac acum parte din „Forţa Totală“ a administraţiei Bush şi acţionează practic fără nici o supraveghere din partea Congresului SUA.

Dosarul nuclear european
realizat de catre Corporate Europe Observatory (CEO)
Grupurile corporatiste şi unii membri ai Parlamentului European fac la unison demersuri pentru a promova energia nucleară ca solutie sustenabilă pentru necesarul de energie din viitor.


Rădăcina de păpădie: un leac pentru cancer?

de George Cairns
Utilizarea rădăcinii de păpădie, un vechi remediu natural pentru o gamă largă de afecţiuni, a condus cu succes la tratarea unui cancer de prostată atunci când nimic nu mai dădea rezultate.

Efectul placebo – triumful minţii asupra corpului
de Peter Arguriou
Un număr tot mai mare de cercetări arată că în cadrul efectului placebo nu sunt implicate doar componente psihologice şi perceptive, ci de asemenea şi un substrat biochimic.
 
Băuturile carbogazoase: otravă mascată?
de Charu Bahri
Băuturile acidulate nealcoolice, cola cafeinizată şi băuturile energizante conţin o varietate de ingrediente nocive ce au efecte secundare dăunătoare, asupra sănătăţii.

Noutăţi din lumea ştiinţei
Regenerarea unor parţi din corpul mamiferelor; Propulsia relativistă: sfârşitul aripilor şi al roţilor?; Doctorul N.A. Kozyrev şi ştiinţa eterului.

Misterul elementelor ORMUS
de dr. Roger Taylor
Un concentrat de elemente speciale, ce se găsesc din abundenţă în apă de mare, are un potenţial uimitor în îmbunătăţirea calităţii solului, creşterea recoltelor, ameliorarea stării de sănătate a oamenilor şi a animalelor şi chiar în combaterea schimbărilor climaterice.
 
Pioneri în cercetarea aurei: Paracelsus şi baronul Karl von Reichenbach
de Karen Mutton

Fotografia Kirlian şi bioelectrografia Korotkov
de dr. Roger Taylor
O nouă tehnică cunoscută sub numele de bioelectrografie îmbunătăţeşte precizia şi gradul de repetabilitate al observaţiilor realizate cu ajutorul fotografiei Kirlian şi măreşte şansele stabiliri unor diagnostice clinice de încredere.
 
Tehnologiile imagistice ale lui Harry Oldfield
de Evy King
Revoluţionarul sistem de imagistică dezvoltat de către doctorul Harry Oldfield oferă practicienilor o modalitate de a vedea starea câmpului bioenergetic al pacienţilor înainte de stabilirea unui diagnostic şi realizarea unui tratament.
 
Istoria crimelor papalităţii (2)
de Tony Bushby
Mulţi dintre papii secolelor XIII – XVI au continuat stilul de viaţă criminal, insetat de sange şi lasciv al predecesorilor lor corupţi, atingând noi culmi de depravare pe care Biserica modernă încearcă din răsputeri să le treacă sub tăcere.
 
Agenda OZN a guvernului din umbra (2)
de dr. Steven M. Greer
Grupuri clandestine din interiorul guvernului global din umbră, cu interese financiare, geopolitice şi religioase sunt implicate în proiecte „negre“, ultrasecrete, unele dintre ele fiind centrate în jurului fenomenelor OZN şi a extratereştrilor.

Recomandări Nexus.

Share