NEXUS New Times Magazine An 5 Nr. 13

Ştiri de pe glob

Dispozitivele RFID şi societatea supravegheată
de Tom Burghardt
Guvernele şi agenţiile subordonate acestora din SUA şi China, elogiază beneficiile cipurilor de identificare prin unde radio (RFID), datorită abilitaţii acestora de a localiza, monitoriza şi a aduna date personale despre fiecare individ şi deci, de a ţine populaţia sub control.

Un ultimatum din Orient către societatea secreta a „Iluminaţilor“ (1)                                                 
de Kerry Cassidy şi Bill Ryan
Membrii ai societăţii secrete occidentale a „Iluminaţilor“ precum cei din familia Rockefeller şi Rothschild au exercitat atât de mult control asupra unor economii din est încât societăţile secrete din Orient i-au somat să se retragă fără luptă.

Citește mai departe...

Bine v-am regăsit la o noua ediţie a revistei Nexus. Vom începe acest număr cu un articol despre dispozitivele de identificare prin intermediul undelor radio (RFID) pe care guvernele încearcă în ultimul timp să ne convingă să le acceptăm, bineînţeles pentru „binele nostru“. Deşi acea zi nu a venit încă, ar fi bine să vă gândiţi deja ce veţi face în viitor când vi se va spune că va trebui să acceptaţi un astfel de dispozitiv, căci altfel nu veţi mai putea avea acces la diverse servicii publice şi guvernamentale, nu veţi mai putea cumpăra sau vinde nimic, nu veţi putea călători cu niciun mijloc de transport, nu veţi avea acces la spitale, şcoli, etc. Cei care încă mai cred că aceste sisteme de supraveghere au şi o serie de avantaje, îi sfătuim să citească cu atenţie articolul şi să privească şi imaginile. Vor descoperi cu stupoare ca această idee a monitorizării populaţiei a fost pentru prima data utilizată în perioada nazistă!

Citește mai departe...

Interviu cu Benjamin Fulford realizat de Kerry Cassidy şi Bill Ryan
Proiectul Camelot, Tokyo, Japonia

La vârsta de 17 ani, Benjamin Fulford, fiul unui diplomat canadian, s-a revoltat împotriva educaţiei la care era supus şi a fugit cu un vas în inima Amazonului, pentru a trăi cu un trib de foşti canibali.

Citește mai departe...

Noi ameninţări la adresa vieţii private şi a drepturilor civile
Dacă încorporarea datelor personale într-un RFID (dispozitiv de identificare prin intermediul undelor radio) implantat într-un paşaport sau într-un permis de conducere vi se poate părea o alternativă „inteligentă“ la cozile nesfârşite de la aeroport sau la întrebările deranjante ale personalului de securitate din diverse zone, vă sfătuim să va mai gândiţi.

Citește mai departe...

Şoselele din România
În România, construcţia de autostrăzi ar trebui să fie o prioritate, deoarece fără o infrastructură bine dezvoltată, Romania pierde miliarde de euro din investiţii străine. Însă ca în orice afacere în care se vehiculează sume imense, construcţia de şosele din România este umbrită de o serie de interese ascunse, ce aduc indirect mari prejudicii cetăţenilor ţării. Vom da doar câteva exemple, despre care s-a discutat deja pe larg în presa românească.

Citește mai departe...