Ştiri de pe glob

Dispozitivele RFID şi societatea supravegheată
de Tom Burghardt
Guvernele şi agenţiile subordonate acestora din SUA şi China, elogiază beneficiile cipurilor de identificare prin unde radio (RFID), datorită abilitaţii acestora de a localiza, monitoriza şi a aduna date personale despre fiecare individ şi deci, de a ţine populaţia sub control.

Un ultimatum din Orient către societatea secreta a „Iluminaţilor“ (1)                                                 
de Kerry Cassidy şi Bill Ryan
Membrii ai societăţii secrete occidentale a „Iluminaţilor“ precum cei din familia Rockefeller şi Rothschild au exercitat atât de mult control asupra unor economii din est încât societăţile secrete din Orient i-au somat să se retragă fără luptă.


Boli cauzate de sistemul medical?
de Walter Last
Tratamentele medicale, produsele farmaceutice şi deciziile medicale eronate  sunt responsabile pentru o gama larga de epidemii din întreaga lume occidentală.

Celulele stem: conexiunea cu argintul
de Marvin-Lee Robey
Corpul uman poate produce celule stem în cantitatea care ii este necesară, direcţionându-le acolo unde are nevoie, atâta timp cât un număr suficient de ioni de argint sunt prezenţi în fluxul sanguin.

Neurochimia şi bioenergetica sexualităţii (2)
de Walter Last
Vechile tradiţii spirituale şi noile metode de relaţionare sexuală ne pot ajuta la îmbunătăţirea sănătăţii, vitalităţii şi longevităţii.

Şarpele de la sfârşitul precesiunii - O nouă eră glaciară?
de Michael W. Weir
Zeci de ani de studii ştiinţifice sugerează ca Pământul se îndreaptă spre o inversare a polarităţii şi rotaţiei sale, spre o schimbare a înclinării relative fata de Luna şi spre începutul următoarei ere glaciare.

Neferu şi geamănul ascuns al Pământului
de dr. Valery Uvarov
Cuvântul Neferu (Netheru), tradus ca „zei“, are o structură internă complexă. Descrierile acestor Neferu, în diverse texte, indică faptul că erau fiinţe umane cu capacitaţi asemănătoare zeilor. Aceste fiinţe au dat oamenilor cunoştinţe de matematică, arhitectură, medicină şi astronomie, despre structura sistemului solar, despre procesele ciclice şi principiile care stau la baza universului.

Zona crepusculară
Tribul Dropa şi discurile de piatră – revizuire
de Philip Coppens
Un fost oficial NASA afirmă că extratereştrii sunt reali
de Clark C. McClelland

Turbina aerodinamica cu aer
de Anton Bernhardt
Motorul care funcţionează pe baza aerului din mediul înconjurător – chiar aerul pe care îl respiram – nefolosind nici un fel de rezervor de aer şi nici o alta sursa  de energie. O tornada este creată în interiorul motorului, tornada ce implodează în sine însuşi, ceea ce de fapt accelerează şi susţine fluxul de aer ce intra înapoi în tornada.

O manifestare a elementelor ORMUS
de Barry Carter
Exista în prezent câteva metode de extragere a elementelor ORMUS şi o serie de aplicaţii promiţătoare ale acestora, cum ar fi: îmbunătăţirea creşterii plantelor, conservarea mediului înconjurător şi expansiunea conştiinţei umane.

Universul conştient de sine
de dr. Amit Goswami
Articolul de faţă este extras din lucrarea „Universul conştient de sine“ de Amit Goswami, profesor şi membru al Institutului de Fizică Teoretică al Universităţii din Oregon şi autor a numeroase lucrări în domeniul fizicii cuantice. Cercetările sale s-au axat în special pe cosmologia cuantică, teoria măsurătorilor cuantice şi aplicaţii ale mecanicii cuantice în problemele minte-corp.

Terapii alternative: Neoşamanismul
de Ely Rudan
Eficienta terapiei şamanice este condiţionată de încrederea şamanului în posibilităţile sale vindecătoare, de încrederea bolnavului în puterile tămăduitoare ale şamanului şi de credinţa celor din jurul bolnavului că miracolul vindecării va avea loc cu certitudine.

Biodetecţia – între mit şi realitate
de Vasile Rudan
În urma articolului intitulat „Localizarea ţintelor strategice prin teledetecţie extrasenzorială“, apărut în revista NEXUS nr. 12 am rămas dator cititorilor cu câteva detalii mai greu de găsit în literatura de specialitate şi cu unele date experimentale ce încă nu au fost difuzate prin surse documentare „civile” cu privire la acest incitant fenomen de frontieră.

Mit sau realitate? Killerii PSI
de Vasile Rudan
Potrivit unor date declasificate relativ recent, un killer psi bine antrenat ar putea suprima relativ instantaneu viaţa unei ţinte umane incomode, sau ar putea prelungi supliciul acesteia la cote insuportabile sub aspect fizic şi psihic, în funcţie de instrucţiunile primite pentru înfăptuirea respectivului act abominal.

Spionii extrasenzitivi ai petrolului
de Vasile Rudan
La începutul anilor ’90, în România au fost puse în circulaţie – nu se ştie de către cine şi cu ce scop – informaţii potrivit cărora clanul Ceauşescu ar fi avut o „armata” de paranormali, ce se antrenase în secret să activeze în domenii de interes economic şi militar, în ţară şi peste hotare.

ALEA 2009 - Surse de energie alternative
de Pătruţ Cristian

Revoluţie în construcţia drumurilor din România
de Pătruţ Cristian
O nouă tehnologie de construire şi reabilitare a drumurilor, bazată pe soluţii de polimeri, care e sigură din punct de vedere ecologic, mult mai ieftină decât procedurile de asfaltare utilizate pe scară largă la ora actuală, cu costuri de întreţinere reduse şi cu o garanţie de cel puţin 10 ani

Recomandări Nexus (cărţi)

Umor... pentru adulţi: Spovedanie la schit
de Petrache Lupu

Share