Bine v-am regăsit la o noua ediţie a revistei Nexus. Vom începe acest număr cu un articol despre dispozitivele de identificare prin intermediul undelor radio (RFID) pe care guvernele încearcă în ultimul timp să ne convingă să le acceptăm, bineînţeles pentru „binele nostru“. Deşi acea zi nu a venit încă, ar fi bine să vă gândiţi deja ce veţi face în viitor când vi se va spune că va trebui să acceptaţi un astfel de dispozitiv, căci altfel nu veţi mai putea avea acces la diverse servicii publice şi guvernamentale, nu veţi mai putea cumpăra sau vinde nimic, nu veţi putea călători cu niciun mijloc de transport, nu veţi avea acces la spitale, şcoli, etc. Cei care încă mai cred că aceste sisteme de supraveghere au şi o serie de avantaje, îi sfătuim să citească cu atenţie articolul şi să privească şi imaginile. Vor descoperi cu stupoare ca această idee a monitorizării populaţiei a fost pentru prima data utilizată în perioada nazistă!


Un alt articol important abordează problema sistemului medical actual. Ştiaţi că dacă locuiţi în Marea Britanie şi doriţi să mergeţi la un spital pentru o operaţie sau o procedură medicală aveţi 50% şanse de a vă îmbolnăvi şi mai rău? Biochimistul Walter Last a scris un articol excelent despre modul în care sistemul medical modern ucide mai mulţi oameni decât salvează – însă a oferit şi o serie de soluţii de bun simţ.
Celălalt articol din domeniul medical tratează un produs medical alternativ controversat – argintul coloidal. Ar trebui să ştiţi că argintul coloidal, atunci când este cu adevărat argint coloidal, este un produs excelent cu numeroase virtuţii terapeutice. Noutatea absolută a acestui articol este că demonstrează ca prezenţa ionilor de argint face ca organismul să poată să îşi producă propriile celule stem!

O alta idee interesantă este aceea a planetei „gemene“ a Pământului, care orbitează în jurul Soarelui exact pe acelaşi circuit cu Pământul, dar se găseşte întotdeauna exact în partea opusă planetei noastre. Când am auzit pentru prima dată de această teorie, am râs, considerând că este o fabulaţie. Am fost surprins însă să aflu că mulţi cercetători ruşi consideră această idee drept o ipoteză de lucru serioasă!  Doctorul Valery Uvarov, de la Academia Naţională de Securitate a Rusiei, a reunit în noua sa lucrare The Pyramids, o mulţime de informaţii fierbinţi. El vorbeşte pe larg despre „Contra-Pământ“, locul de unde au venit „zeii“,  despre ce s-a petrecut în Tunguska în 1908, despre „Instalaţia“ din Valea Morţii din Siberia şi multe altele. Articolul nostru este de fapt un extras din lucrarea sa.

Un alt material bine argumentat este cel referitor la viitoarea eră glaciară. Zeci de ani de studii ştiinţifice sugerează că Pământul se îndreaptă spre o inversare a polarităţii şi rotaţiei sale, spre o schimbare a înclinării relative faţă de Lună şi spre începutul următoarei ere glaciare. Chiar şi Pentagonul este de acord cu unele dintre  aceste studii!

Elementele ORMUS sunt şi ele din nou prezente în revista noastră. Am discutat deja de mai multe ori despre aceste substanţe misterioase însă articolul din acest număr este o premieră, deoarece sunt analizate pentru prima dată efectele substanţelor ORMUS asupra conştiinţei.
Secţiunea românească  a revistei vine şi ea din urmă cu tot mai multe articole interesante. Vom vorbi în acest număr despre fascinantele descoperiri ale fizicii cuantice, despre metodele terapeutice neoşamanice ce încep să fie aplicate în premieră în România şi despre o nouă tehnologie de construire a drumurilor, 100% românească, care ar putea permite realizarea unor economii de sute de milioane de euro de la buget. În final vom continua împreună cu cercetătorul Vasile Rudan periplul prin fascinantul domeniu al capacităţilor extrasenzoriale şi a posibilelor utilizări militare/civile ale acestora.

Lectură plăcută!
Pătruţ Cristian

Share