Bine v-am găsit în acest nou început de an. Ca de obicei, avem o serie de articole interesante, care aşteaptă digestia dumneavoastră optică.
Vom începe cu prima parte din prezentarea complexă realizată de Stephen Lendman la cartea lui William Engdahl, numită Seeds of Destruction („Seminţele distrugerii“). Aşa cum probabil aţi ghicit deja, este vorba despre hrană, monopolizare şi modificarea genetică a seminţelor. O mână de corporaţii transnaţionale sunt pe cale să dobândească monopolul total asupra resurselor globale de hrană. Acestea vor ca toate produsele agricole să fie cultivate cu ajutorul chimicalelor lor şi să fie modificate genetic.

Ţinând cont de faptul că, la ora actuală, culturile sunt tot mai afectate de schimbările climatice şi de faptul că cereale sunt folosite tot mai mult pentru a se obţine biocombustibili, putem spune că ne apropiem de o criză alimentară mondială. Ideal ar fi să cumpărăm seminţe din surse de încredere – seminţe complet nemodificate genetic de giganţi precum Monsanto – şi să le plantăm oriunde avem posibilitatea.

În ultimul timp mass-media românească ne-a bombardat mereu cu mesaje prin care suntem atenţionaţi continuu că gripa porcină se extinde tot mai mult şi că este extrem de periculoasă, fiind mereu sfătuiţi să ne vaccinăm cu vaccinuri insuficient sau chiar deloc testate. S-a ajuns chiar ca în anumite ţări să se propună la modul cel mai serios introducerea unor legi care să oblige cetăţenii să se vaccineze!
Nu uitaţi faptul că numărul deceselor provocate de gripa porcină nu este nici măcar o fracţiune din numărul de decese anuale provocate de o gripă absolut obişnuită. Pun pariu că imediat ce vom fi „protejaţi“de către gripa porcină prin intermediul vaccinurilor, numărul celor afectaţi va creşte enorm. Ce aţi face dacă vaccinarea ar deveni obligatorie în ţara noastră?
Tocmai din acest motiv ne-am hotărât să introducem un articol scris de către o specialistă în domeniu, dr. Viera Scheibner, care prezintă adevărata faţă a vaccinurilor, pentru a oferi informaţii competente asupra acestui subiect.
Un alt subiect pe care de mult timp am vrut să îl abordăm este misteriosul craniu al „copilului stelelor“. Părerea noastră este că acest craniu s-ar putea să fie o posibilă dovadă a existenţei „micilor omuleţi“ care sunt descrişi în diferite rapoarte din întreaga lume şi în diverse legende din diferite zone ale planetei. Un test genetic avansat va demonstra curând dacă acest craniu aparţine într-adevăr unei fiinţe extraterestre sau nu.
Un alt articol important este cel care tratează subiectul cancerului. Walter Last a reuşit să prezinte într-un articol exhaustiv motivul pentru care diverse abordări alternative aparent contradictorii reuşesc de multe ori să vindece cancerul, oferind în sfârşit o imagine completă asupra elementelor absolut necesare în încercarea de tratare a acestei boli.

Avem de asemenea şi un articol care se referă la misterioasele schimbări prin care trece Soarele nostru. Nu numai că în ultimul timp apar tot mai puţine pete solare, dar cele pe care le vedem sunt mult mai „slabe“ decât de obicei. Ultima dată când s-a întâmplat acest lucru, planeta a intrat într-o bruscă şi dramatică mini-eră glaciară, în care recoltele au fost distruse, animalele au murit de frig, apele au îngheţat şi supravieţuirea a devenit destul de dificilă pentru un secol sau două.
În final avem câteva articole „locale“ interesante. Unul dintre acestea tratează subiectul „focarelor geopatogene“ iar celălalt medicina hiperbară. Veţi descoperi astfel cum să vă apăraţi de astfel de zone geopatogene şi dacă cumva sunteţi deja bolnav, cum să vă oxigenaţi masiv organismul printr-o metodă complet naturală, eliminând astfel o mulţime de boli şi chiar mări numărul celulelor stem.

Lectură plăcută!
Pătruţ Cristian

Share