Interviu cu Benjamin Fulford realizat de Kerry Cassidy şi Bill Ryan
Proiectul Camelot, Tokyo, Japonia

Scandaluri bancare
Kerry Cassidy (KC): Haide să discutăm despre asocierea pe care ai avut-o cu Yakuza pe de-o parte şi cu societatea secretă chineză...

Benjamin Fulford (BF): Bine. Pe măsură ce am început să înţeleg cum stau lucrurile în realitate, viziunea mea asupra evenimentelor a devenit foarte diferită, deoarece puteam acum să fuzionez cele două lumi – lumea conspiraţiilor şi lumea publicaţiei Wall Street Journal – într-una singură.
Am avut posibilitatea de a-l intervieva pe Heizo Takenaka [fostul Ministru de Finanţe al Japoniei] anul trecut, în primăvară, şi l-am confruntat cu o serie de dovezi. În 2003, în luna februarie cred, a declarat revistei Newsweek că nici o bancă nu este prea mare pentru a se prăbuşi. A impus nişte reguli economice care au forţat companiile să îşi vândă pachetele de acţiuni. Băncile erau obişnuite să deţină acţiuni ale companiilor şi companiile acţiuni ale băncilor, astfel încât nimeni din exterior să nu poată să vină şi să încerce o preluare în forţă. Takenaka a forţat aceste companii să îşi vândă cota parte pe care o deţineau. Apoi a afirmat că nici o bancă nu este prea mare pentru a se prăbuşi şi toate lumea a crezut că aceasta înseamnă că acţiunile de la bănci nu vor mai valora nimic. Deci, ceea ce s-a întâmplat a fost că preţul acţiunilor băncilor a devenit o povară în 2003. Şi dacă vă uitaţi la cine a cumpărat aceste acţiuni, veţi vedea că a fost cumpărat de către bănci străine: State Street Bank, Chase Manhattan, Citibank. Cu alte cuvinte, un grup de instituţii care sunt controlate de aceste „fundaţii caritabile“, care sunt la rândul lor controlate fie de familia Rothschild, fie de familia Rockefeller, în principal de Rockefelleri. Folosesc cuvântul „Rockefelleri“ ca şi abreviere pentru acest grup de familii aristocratice, partea americană versus partea europeană. De exemplu, cei din familia Bush fac parte din ea.
KC: Corect
BF: Astfel că poţi să îi descoperi în datele financiare. Ceea ce s-a întâmplat a fost că preşedintele Băncii Resona... nu a vrut să cedeze partea lui, spre deosebire de alte bănci care s-au supus toate. A spus: „hei, nu sunt în faliment“. Curând, contabilul băncii Resona a murit în nişte circumstanţe misterioase. A fost ceva de genul unei sinucideri sau a unei crime. Brusc, documentele financiare arătau că sunt în faliment. În acel moment, sistemul politic ce era la putere spunea: „dacă ai 100000$ sau 200000$ cumpără acţiuni Resona. Va fi o bună afacere.“ Apoi a existat un profesor la Universitatea Waseda, pe nume Uekusa, care a început să zică: „Hei, ceva nu e în regulă cu Resona“. A fost arestat în Yokohama deoarece se uitase sub fusta unei fete cu o oglindă. În realitate nu s-a depus nici o plângere, dar asta nu mai contează. A fost dat afară din Universitate şi i s-a desfiinţat emisiunea de la televiziune.
În acea perioadă şi eu mă aflam pe lista neagră. Anterior eram invitat la o serie de emisiuni TV. Însă acum spuneau: „Vă aflaţi pe lista neagră domnule Fulford. Nu vă mai putem introduce în nici o emisiune“.
KC: De ce?
BF: Deoarece, la fel ca şi alţii, am început să vorbesc despre aceste aşa zise reforme economice. Şi ei nu doreau ca oamenii să afle ce se petrece de fapt. Oricum, un domn Ohta, de la departamentul impozitelor a început şi el să investigheze Resona pentru evaziune fiscală şi lucruri de genul acesta. A fost arestat şi el în Yokohama deoarece se uitase cu o oglindă sub fusta unei fete. Apoi domnul Suzuki de la publicaţia Asahi a scris un articol pe 17 decembrie, acum doi ani, în care spunea că Resona făcea de 10 ori mai multe donaţii partidului de la putere decât alte bănci şi că există o suspiciune de tranzacţii ilegale. Se presupunea că articolul era doar o parte dintr-o investigaţie mai lungă. În acea noapte i-au găsit corpul în Yokohama Bay. Înţelegi? Astfel că     l-am confruntat pe domnul Takenaka cu toate aceste informaţii. Am o înregistrare video cu toate acestea. Nu am dat-o publicităţii deoarece domnul Takenaka a început să îmi spună că a fost forţat să facă toate acestea deoarece SUA a ameninţat că, în caz contrar, va ataca Japonia cu sistemul HAARP.
KC: Şi care ar fi fost impactul asupra Japoniei? Spune-ne ce au însemnat toate acestea pentru Japonia.
BF: Cutremure. Vom discuta despre lucrurile astea mai mult, deoarece, ştiu, pare că intrăm în lucruri esoterice. Este aproape copleşitor, ştii? Adică, am avut o mulţime de probleme când am încercat să înţeleg lucrurile astea... După ce      l-am intervievat pe Takenaka, am primit un email de la cineva de la Banca Japoneză de Dezvoltare, care este un discipol al domnului Takenaka. Mi-a spus: „Domnul Takenaka ar dori să vă întâlniţi cu cineva“. Mai am încă o copie a email-ului original. Şi astfel am mers într-o cameră de la hotelul Shinjuku şi m-am întâlnit cu un om purtând un chimono frumos de mătase. Am o fotografie cu el şi am şi o înregistrare a conversaţiei... Mi-a spus că este un ninja, ceea ce înseamnă un asasin japonez profesionist... Arăta foarte diferit de japonezii obişnuiţi. Era un membru al Sanka, oamenii munţilor. Aceştia sunt folosiţi de Trupele Speciale Japoneze.
Mi-a spus: „Domnule Fulford, dacă vrei sa fi un jurnalist care să demaşte diverse lucruri, continuă şi fă lucrul ăsta, dar vei muri la vârsta de 46 de ani. Sau poţi deveni Ministrul de Finanţe al Japoniei“. Deci îmi oferea să aleg, între a muri sau a fi Ministrul de Finanţe al Japoniei.
Oricum, credeam că nu am de ales. Citisem despre planurile de reducere a populaţiei, aşa că l-am întrebat dacă sunt adevărate. Mi-a spus: „Da. În scopul de a proteja mediul înconjurător, trebuie să reducem populaţia planetei la 2 miliarde. Şi prin războaie nu reuşim acest lucru, aşa că vom încerca să folosim bolile şi foametea.“ Deja aflasem despre SARS, o armă biologică care ucide doar asiaticii. „Vorbeşti de uciderea a patru miliarde de oameni!“ Deci îmi ofereau un serviciu. Mi-a spus: „Luăm bani de la japonezi, dar nu le luăm carnea de pe oase, doar îndepărtăm grăsimea“. Aşa au descris situaţia. „Vom jefui banii acestor oameni dar nu îi vom ucide“. Şi mi-a spus că populaţia Japoniei va fi redusă la 70 de milioane. Vor permite ca 70 de milioane de oameni să trăiască. Îmi descria un genocid. Din nou vă spun, am toate acestea înregistrate pe o casetă şi pot demonstra că acest om mi-a fost trimis de Takenaka.
KC: Şi ce i-ai spus acestui individ? Sunt curios.
BF: Ei bine, totul era mult prea copleşitor. Nu i-am dat nici un răspuns clar, dar m-am gândit că nu am de ales decât să merg cu aceşti indivizi şi să încerc să fac ceva din interior, pentru a îi opri. Dar cred că mulţi oameni din elită... într-o zi primesc acelaşi tip de ultimatum – moartea sau cooperarea. Aşa reuşesc să controleze SUA şi să înrobească poporul american – prin capturarea elitelor şi cooperarea lor forţată, prin intermediul unei combinaţii de mită şi ameninţări.
KC: Când spui „ei“, cine sunt „ei“?
BF: Ei bine, sunt cei pe care tu i-ai numi Consiliul de Relaţii Externe, Bilderbergii. Comisia Trilaterală nu are nici o putere. Comisia Trilaterală a fost înfiinţată de Rockefelleri, deoarece Bilderbergii erau prea rasişti pentru a accepta japonezi în mijlocul lor. Astfel că a fost creată ca un fel de forum pentru japonezi, să aibă şi ei unde vorbi. La început, nişte japonezi de nivel foarte înalt s-au alăturat. Dar apoi au spus: „Ei bine, nu ne ascultă nimeni“. Am vorbit cu mulţi membri ai Comisiei Trilaterale. La modul esenţial japonezii au spus: „La naiba cu Comisia voastră Trilaterală, deoarece nici măcar nu vreţi să ne ascultaţi“. Familiile deţin Federal Reserve Board; ele deţin banii.

Societăţi secrete occidentale şi orientale
KC: Deci acest individ trimis de Takenaka, care a venit la tine şi ţi-a făcut această ofertă - de a fi un francmason, de cine a fost trimis?
BF: Ei bine, Takenaka a fost un discipol al lui Henry Kissinger.
Iar Henry Kissinger lucrează pentru David Rockefeller. L-am acuzat pe Takenaka de a fi vândut sistemul financiar japonez lui Rockefeller.
Deci, dacă vă imaginaţi o piramidă, la primul nivel al piramidei sunt cei naivi, nu? Şi deasupra celui de-al patrulea nivel se află clubul Rotary şi încă se urcă. Ei bine, era vorba aici despre nivelul cel mai înalt deoarece atunci când mi-au propus să intru în francmasonerie mi-au spus: „Deasupra nivelului 33 mai sunt 13 nivele“. Îţi aminteşti dolarii? Piramida de pe ei? Ochii îi reprezintă pe aceia care au pus rasa umană să construiască piramidele. Este vorba despre o piramidă neterminată. Deasupra celor 33 de nivele mai sunt încă 13. Acesta este grupul intern de aproximativ 10000 de oameni care controlează occidentul. Mi-aş dori să pot afirma că majoritatea oamenilor din acest grup de elită sunt oameni buni, cu inimă bună, care doresc să facă lucruri bune pentru această planetă.
KC: Bine. Deci ai primit această ofertă. Ce ai făcut mai departe?
BF: Ei bine, ceea ce s-a întâmplat mai departe a fost că, exact în ziua următoare, am primit un telefon de la un director de film japonez, care mi-a spus că vrea să vorbească ceva cu mine. Când m-am întâlnit cu el mi-a spus: „Există cineva pe care aş vrea să îl întâlneşti“. Aşa că am mers în altă cameră de hotel.
Se pare că preferă camerele de hotel atunci când vor să discute lucruri importante. Am înregistrat şi această discuţie, deşi nu aş face niciodată publică această înregistrare. Cel cu care m-am întâlnit mi-a spus că reprezintă o societate secretă asiatică care are şase milioane de membrii, incluzând aici 1,8 milioane gangsteri şi 100000 de asasini profesionişti.
Eu am o diplomă în studii asiatice, cu o specializare în zona chineză. Citisem despre această societate în cărţile de istorie. Ştiam despre ei. Este vorba despre Roşii şi Verzi... Imperiul Ming s-a prăbuşit [în faţa dinastiei Manchu] aşa că armata Ming a devenit o organizaţie clandestină, iar flota Ming...
Aşa că Roşii şi Verzii reprezintă armata şi flota navală, verde reprezentând de asemenea şi birocraţia. Prin urmare, cei 1,8 milioane sunt gangsteri. Ceilalţi 4,2 milioane sunt intelectuali. Sunt cei mai inteligenţi oameni. Planul lor a fost să-i răstoarne pe Manchu şi să restaureze imperiul Ming.
Ei au fost responsabili pentru răscoala boxerilor, care a fost orientaţi împotriva folosirii opiumului, printre altele. Iar cei ce vindeau opiumul – şi asta e foarte interesant – erau Skull&Bones! Prin urmare se luptau cu această societate secretă încă din anul 1800 cel puţin.
KC: Bine, dar nu au fost britanicii cei care au introdus opiumul?
BF: Da, a fost vorba şi de britanici, însă dacă te uiţi la Skull&Bones, vei vedea că erau neguţători de sclavi şi comercianţi de opium. Deci erau vorba şi de unii şi de alţii.
KC: Deci, erai în această cameră de hotel...
BF: Ei bine, mi-au spus că şi-ar dori să îmi ofere asistenţă deoarece scrisesem o carte despre SARS şi armele biologice. Mi-au mai spus că „aceşti oameni încearcă să te omoare şi va trebui să faci ceva în privinţa asta“. Toate acestea s-au petrecut pe parcursul unei singure săptămâni. Şi era vorba despre lucruri complet ieşite din normalitate. Mi-a luat ceva timp până le-am digerat. Primul lucru la care m-am gândit a fost: „Ei bine, am putea urmări nişte înregistrări video ale evenimentelor de la 11 septembrie în Chinatown sau ceva de genul ăsta“. Însă le-am spus: „Lăsaţi-mă să vă caut. Lăsaţi-mă să mă gândesc la aceste lucruri“. Şi mi-am petrecut aproape o lună de zile  gândindu-mă la toate acestea.
M-am gândit: „Hei, de ce nu am ţinti chiar ochiul piramidei?“ Deoarece majoritatea occidentalilor nici măcar nu ştiu că există. Sunt foarte înfricoşaţi acolo la vârf. Vreau să zic că, ucid atât de mulţi oameni, atât de des, încât sunt pur şi simplu speriaţi. Aceste lucruri sunt foarte secrete. Înainte de apariţia Internetului, nimeni nu ştia nimic de toate acestea. În mod sigur nici eu nu aş fi crezut mai nimic dacă nu aş fi avut un contact direct cu ei.
Din nou, dacă urmăreşti aceste fundaţii şi pe cei care le controlează, vei vedea că Rockefellerii controlează aproximativ 10 trilioane dolari.
Însă am realizat că societatea secretă orientală are şase milioane de membri, iar societatea secretă occidentală... ei bine, în vârf se află doar 10000 de oameni. Prin urmare este vorbe despre şase milioane împotriva la 10000. Aşa că am spus brusc: „Asta este! Îi avem la mână pe aceşti ticăloşi.“. Şi acesta a fost momentul în care am început să scriu toate lucrurile acelea şi să le postez pe internet, pe Rense...
KC: Bine. Deci probabil ai intrat în acest grup, deoarece nu eşti mort.
BF: Ei bine, am mers să mă întâlnesc cu şefii lor în Taiwan. Şi m-am alăturat lor. Am devenit primul occidental care s-a alăturat lor în ultimii 500 de ani.
KC: Şi atunci Rockefeller, sau, nu ştiu dacă vrei să spui „Rockefeller“, oricum, capul francmasonilor, a trebuit să te lase în pace?
BF: Chinezii sau asiaticii au spus că: „Noi nu vom face prima mişcare“. Dar ce s-a întâmplat a fost că am început să scriu despre Takenaka şi Rockefeller. Şi am primit ameninţări cu moartea de la acest ninja. Îmi spunea: „Îţi expiră timpul“. Ştii, oamenii care cred că nu vor muri sunt cei care sfârşesc în golful Yokohama. Mulţi... Am emailuri. Am dovezi ale acestor ameninţări cu moartea.
KC: OK. Şi acum că ai intrat în acest grup...  cred că a fost o adevărată ştire când s-a aflat.
BF: Ce s-a întâmplat a fost că am trimis un email în care am scris:
„Dacă mă omorâţi, fiecare membru al familiei Rockefeller, Rothschild, Schiff, etc. va muri“. Ştii, există câte 600 de asasini pentru fiecare dintre ei dacă vrem. Dacă regula este crima, atunci toţi pot fi omorâţi...
De atunci am încercat să îmi fac o imagine mai clară în legătură cu ceea ce se petrece. Şi în sfârşit am restrâns totul la oamenii care au monopolul asupra petrolului şi la cei care controlează Fed. Ei sunt sursa problemei. Monopolul asupra petrolului... Americanii cred că cheia puterii lor geopolitice este controlul petrolului. Dar ei au pierdut acest control deoarece Putin i-a dat afară din Rusia. Nu mai controlează Iranul, sau poate că îl controlează – nu ştiu asta. Cred că s-ar putea ca Ahmadinejad şi Bush să lucreze pentru acelaşi rege; nu sunt sigur. Iar Venezuela este şi ea liberă. Deci americanii pierd monopolul asupra petrolului.
Celălalt lucru care s-a petrecut este că, teoretic, nu mai au capacitatea militară de a învinge restul lumii. Armata SUA nu poate învinge China. Au făcut multe exerciţii şi de fiecare dată americanii au pierdut. Poporul chinez este pregătit să lupte şi să câştige un război nuclear. Îşi pot adăposti întreaga populaţie sub pământ şi pot lovi SUA cu 300 de rachete, distrugând astfel aproape fiecare oraş din SUA. Americanii pot rade de pe suprafaţa pământului toate oraşele Chinei dar chinezii se vor afla în tot acest timp în adăposturi subterane. Iar ei (chinezii) le pot distruge portavioanele şi sateliţii. Prin urmare nu mai este posibil să fie învinşi din punct de vedere militar. Singura şansă a Pentagonului – şi eu ştiu asta – este de a obţine puterea „blândă“, şi pentru a face acest lucru au nevoie de banii japonezilor pentru a finanţa o campanie de eliminare a sărăciei şi stopare a distrugerii mediului înconjurător. Şi asta este propunerea pe care am făcut-o....
KC: Dar la modul fundamental tu vrei să aduci împreună chinezii şi japonezi, care credeam că sunt vechi inamici, pentru a lupta împotriva Rockefellerilor şi a oamenilor care deţin...
BF: Ei bine, când creează arme biologice care ucid doar asiatici...
KC: Atunci au un duşman comun.
BF: Adică, „Uite, vor încerca să ne ucidă. Ce vom face?“ Pentru a ne întoarce înapoi la istoria lor, împăratul Meiji i-a ajutat să-l înfrângă pe Qing şi să îl instaleze pe Yat-Sen ca şi preşedinte al Republici Chineze. Astfel că împreună au ajutat la eliberarea Chinei. În timpul celui de Al Doilea Război Mondial, această societate din Japonia şi din alte ţări asiatice a lucrat în armonie.
Preşedintele Mao a fost finanţat de către sovietici, o subsidiară Rothschild. Astfel că Roşii şi Verzii au apărut ultima dată în cărţile de istorie în 1949, luptând cu comuniştii în Shanghai şi apoi au dispărut. Dar în 1967, i-au alungat pe Iluminaţi din China. Din cauza aceasta a existat o mare ruptură între sovietici şi chinezi, când Uniunea Sovietică şi China au fost la un pas de un război nuclear. Chinezii s-au pregătit în secret. Au construit sub pământ aceste uriaşe oraşe pentru a fi gata pentru un război nuclear. Atunci i-au dat afară. Şi astfel China a devenit din nou liberă de aceste bănci centrale occidentale aparţinând familiilor.

Cutremure şi controlul banilor
KC: Bine, şi unde intră HAARP în toată povestea asta?
BF: Când am publicat pe internet câteva eseuri despre Iluminaţi şi Rockefeller, despre istoria secretă a grupării Iluminaţilor, am primit un telefon de la acel ninja. Mi-a spus: „Oh doamne, ai încurcat-o. Acum va fi un cutremur în Niigata. Americanii au de gând să îşi utilizeze dispozitivul de produs cutremure.“ Şi boom, în ziua următoare, au avut loc două cutremure identice, de 6,8 grade, sub cel mai mare reactor nuclear japonez. Şi exact acest lucru mi l-a spus şi Takenaka: „Motivul pentru care a trebuit să cedez sistemul financiar a fost că ne-au ameninţat cu dispozitivul lor de produs cutremure“. Imaginează-ţi aşa ceva! Să loveşti reactorul nuclear al unui aliat care ţi-a finanţat armata cu un dispozitiv de declanşat cutremure. Ce fel de comportament e ăsta?
KC: Bine. Dacă au aşa ceva, atunci cum pot afirma aceste societăţi secrete că se pot lupta cu un astfel de dispozitiv? Deoarece tu vorbeşti despre arme scalare – sunt sigur că ştii acest lucru.
BF: Ei bine, nu poţi opri un asasinat cu un dispozitiv de produs cutremure. Occidentalii nu ştiu nimic despre liderii lor, despre adevăraţii lor lideri. Deci tot ce trebuie să faci este să îi ucizi. Nu poţi preveni aşa ceva cu un cutremur. Aceasta înseamnă să ţinteşti ochiul.
Însă poţi de exemplu să le faci o ofertă generoasă. Aşa că le spun celor de la Pentagon: „Trebuie să salvaţi planeta şi veţi primi şi mai mulţi bani decât până acum. Gândiţi-vă la lucrul acesta.“Au cheltuit 600 miliarde de dolari să fure petrol din Irak şi drepturile asupra conductelor de petrol din Afganistan. Pentru 600 miliarde dolari ar fi putut să aibă un om pe Marte, ar fi putut să aibă chiar şi o bază pe Marte! Aşa că le vom oferi şi mai mulţi bani decât primesc de la aceşti idioţi care controlează petrolul.
KC: Dar dacă ei tipăresc banii, de ce ar mai avea nevoie de bani?
BF: Ei bine, aici este şmecheria şi din cauza aceasta se prăbuşeşte toată povestea acum. Încă din perioada celui de Al Doilea Război Mondial ei au spus diverselor naţiuni: „Uitaţi, acesta este petrolul pe care îl puteţi lua şi aici sunt dolarii voştri“. Sprijinul dolarilor era controlul asupra petrolului şi controlul acestei maşinării de război gigantice – ameninţarea cu violenţa. Există 53 de trilioane de dolari în circulaţie. Din nou, guvernul SUA datorează americanilor 66 trilioane de dolari. Guvernul SUA trebuie să împrumute aproape un trilion de dolari pe an doar pentru a putea merge mai departe... Pot ameninţa cu violenţa? Nu, deoarece dacă se va ajunge la aşa ceva americanii vor pierde. Nu mai pot utiliza ameninţarea cu violenţa şi şi-au pierdut monopolul asupra petrolului.
Deci, dacă eşti la Pentagon, te gândeşti: „Ei bine, singurul lucru pe care îl putem face este să-i aducem pe toţi cei care nu fac parte din Asia de partea noastră“. Şi pentru a face acest lucru trebuie să fi drăguţ.
Trebuie să lupţi împotriva sărăciei şi să salvezi mediul înconjurător; îi ajuţi să salveze planeta. Le ofer o cale de ieşire. Ceea ce se întâmplă este că înlocuieşti dolarul cu o altă monedă. S-ar putea să fie necesară existenţa unei monede internaţionale unice, dar nu aşa cum se gândesc aceşti indivizi – controlată în secret de către o elită. Trebuie ca banii să fie controlaţi de către populaţie... Cheia democraţiei este ca banii să fie controlaţi de către populaţie, nu de către o elită secretă. Banii sunt cei care contează. Dacă pierzi controlul asupra banilor şi acesta ajunge în mâna unor oameni pe care nu îi poţi vedea, eşti un sclav. Trebuie să vă amintiţi lucrul acesta. Niciodată să nu permiteţi unei elite secrete să preia controlul banilor. Aceasta este cheia. Oamenii lucrează pentru bani.

Prietenii şi nu război
Bill Ryan (BR): Ce indicaţii ai că mesajul a fost auzit, că s-au luat măsuri şi că se fac schimbări? Care sunt perspectivele şi consecinţele ce rezultă din toate acestea?
BF: Ei bine, uită-te în ziare. Poţi vedea de exemplu articolele din New York Times. Îl poţi vedea pe George Soros spunând că dolarul nu va mai fi principala monedă de schimb. Mai sunt articole, tot în New York Times, în care se afirmă că Pentagonul şi-a schimbat doctrina de bază, urmărind să ajute la dezvoltarea unor ţări. Mai este şi Primul Ministru (britanic) Brown care merge pretutindeni şi spune: „Trebuie să facem în aşa fel încât India, Brazilia şi anumite ţări africane să devină membri permanenţi ai Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite.“ Şi apoi poţi vedea piaţa americană, care se află într-un fel de scurt-circuit. Deoarece se întâmplă ceva, nu?
KC: Bine, dar privind ştirile de acum, se poate vedea că, la modul fundamental, Japonia se află pe un teren instabil ca rezultat al faptului că dolarul american se află şi el pe un teren instabil. Cum se leagă toate acestea?
BF: Aceasta este o poveste falsă, care circulă de ceva timp – că fără piaţa americană toate lumea are probleme.
KC: Deci spui că de fapt Japonia nu se află într-o situaţie mai instabilă? Care este scopul acestei dezinformări?
BF: Ei bine, aici este şmecheria. Japonezii vor să îşi menţină alianţa cu SUA. Aşa că ideea este: eliminarea acelor gangsteri care se află în structura politică de vârf a Americii şi care îi controlează pe toţi prin intermediul banilor; liniştirea americanilor; menţinerea alianţei şi apoi reorientarea Pentagonului pentru a ajuta la diminuarea sărăciei şi explorarea universului. Să li se ofere mai mulţi bani decât înainte. Iar pentru economia Americană: amortizarea datoriile şi oferirea unor noi finanţări astfel încât să îşi reconstruiască infrastructura, să construiască noi şcoli – toate lucrurile pe care le-au neglijat datorită faptului că au cheltuit atâţia bani în încercarea de a îşi menţine capacitatea de a intimida fizic pe toată lumea.
KC: Îmi amintesc că în articolul postat pe Internet ai spus că ţi s-a oferit poziţia de Ministru de Finanţe al Japoniei dacă democraţii vor ajunge la putere.
BF: Nu, nu am spus că mi s-a oferit această poziţie. Mi s-a oferit acest post înainte, cu condiţia de a participa la genocid. Ceea ce se întâmplă în prezent este că sondajele de opinie arată că Partidul Democrat va învinge. Şi dacă vor învinge, vor fi mari schimbări în Japonia. Îşi vor menţine alianţa – nu ca un stat colonial, ci ca un partener egal. Le cunosc liderii, i-am întâlnit, am lucrat cu ei mult timp. Şi dacă îmi vor oferi această poziţie, doar atunci voi putea face toate acestea.
Ei ştiu de planul meu, acela de a folosi Pentagonul pentru a ajuta la eliminarea sărăciei. Este un plan bun şi va întări alianţa cu SUA, fiind singura soluţie de contrabalansare a chinezilor. Ce fac chinezii cu banii lor? Merg în Africa şi construiesc drumuri şi şcoli. Fac toate astea în America de Sud, în Bangladesh şi pretutindeni în lume.
BR: Şi astfel îşi creează pieţe de desfacere.
BF: Îşi creează pieţe, ajută oamenii să se îmbogăţească şi îşi fac prieteni. Eu nu încearcă să spună: „Trebuie să fiţi ca noi“. Există multe moduri de funcţionare a unei economii. Nu îi poţi forţa pe toţi să urmeze regulile tale. De exemplu, dacă ai un „om mare“ în Africa şi toţi banii merg la el şi el decide cum vor fi distribuiţi, ei bine, ăsta este sistemul lor. Dai banii „omului mare“ însă te asiguri că banii nu ajung într-un cont bancar din Elveţia, ci că ajung la oameni.
În acelaşi fel, japonezii au acest sistem numit dango. Este un sistem în cadrul căruia companiile de construcţii se adună împreună şi decid cine va lua lucrarea iar birocraţii fixează preţul. Acum, dacă se abuzează, preţul poate urca prea mult. Însă când lucrurile merg prost, atunci vor împărţi de asemenea şi problemele. Prin urmare nu este neapărat un sistem rău. Depinde de cum este mânuit. La fel, există multe modalităţi de funcţionare a finanţelor. Este o chestiune de obligaţii.
De ce trebuie ca civilizaţiile să se ciocnească între ele? De ce nu pot fi prietene pur şi simplu? [Râde]
Asta este ideea. Chinezii nu vor să ajungă la un război final şi nici nu vor să cucerească alte naţiuni. Vor doar să fie prieteni. Atât...
BR: A trecut ceva timp de când ai transmis acest mesaj, ca un fel de mesager, puterilor din lumea occidentală, din partea unor societăţi secrete asiatice. Ţi-au oferit aceştia vreun    feed-back prin care să îţi dai seama dacă au considerat că mesajul a fost eficient transmis? Ai mai auzit de ei de atunci?
BF: Singurul lucru cu care nu au fost de acord a fost atunci când am făcut acele ameninţări, referitoare la asasinarea unor oameni. Mi-au spus: „Aceasta este un fapt foarte urât, astfel de lucruri mai bine sunt lăsate nespuse“. Dar ceea ce mi-au spus este că, atât timp cât îmi menţin promisiunea originală, ce se referea la lupta împotriva sărăciei, lupta pentru salvarea mediului înconjurător şi eliminarea pe cât posibil a războaielor, mă vor susţine.
KC: Când l-ai întâlnit pe Rockefeller şi l-ai intervievat – am urmărit interviul – mi s-a părut că, la modul fundamental, a dansat în jurul subiectului şi nu a răspuns în mod direct la nimic din ceea ce l-ai întrebat.
BF: Ei bine, în primul rând ştiam că dacă voi realiza un interviu ostil nu voi ajunge nicăieri, aşa că am luat interviul aşa cum sunt pregătiţi jurnaliştii corporatişti să ia un interviu unor astfel de oameni, mişcându-se în interiorul parametrilor acestora. Ideea era să arăt oamenilor că ştiam unde se află şi deci, că Rockefeller putea fi asasinat. Aş fi putut pur şi simplu să le dau un telefon şi să le zic: „Duceţi-l într-un depozit de materiale undeva“. Ideea este că toţi aceşti oameni din elitele occidentale ştiu că dacă călătoresc oriunde în Asia – de fapt oriunde în lume, pot ajunge la ei. Dar nu despre asta este vorba.
KC: Dar ţi-a dat Rockefeller vreo indicaţie, chiar şi după interviu când camerele de filmat erau închise, că lucrurile se schimbă sau că lucrurile se vor schimba?
BF: Ei bine, lucrurile nu mai sunt chiar sub controlul lui, pentru că dolarul se poate prăbuşi şi tehnologia de obţinere a energiei pe baza petrolului este învechită. Poţi arde apa: separi hidrogenul şi îl arzi. Tot acest nonsens referitor la faptul că trebuie să introduci mai multă energie decât poţi obţine, pur şi simplu nu este adevărat. Există multe modalităţi de a obţine de cel puţin patru – cinci ori mai multă energie decât introduci. Un politician japonez mi-a spus că ei au această tehnologie de mai mult de 30 de ani. Există şi tehnologia creată de Nikola Tesla care este veche de 100 de ani. Au blocat progresul tehnologic al omenirii cu scopul de a-şi menţine monopolul asupra petrolului. Dar acum toate acestea s-au terminat. Nu mai este necesară folosirea petrolului. Chinezii dezvoltă în prezent aceste tehnologii. Sunt la început, dar veţi vedea...
În realitate este vorba despre a se înţelege odată pentru totdeauna că e vorba despre o singură planetă şi despre un singur popor şi cu toate acestea încă mai văd ecosisteme care sunt distruse. Planeta este foarte prost îngrijită. Există atât de multe lucruri care s-ar putea face. Dacă elimini sărăcia oamenii nu vor mai fi nevoiţi să ardă păduri. Vei elimina distrugerea mediului înconjurător. Cu alte cuvinte, ar trebui ca ei să rezolve problemele de pe această planetă... Este vorba doar de a coopera cu toţii.
Ideea mea pentru înlocuirea Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite este să împărţim Pământul în şapte regiuni: America de Sud şi de Nord, Europa, China, Japonia şi Asia de       Sud-Est, ţările musulmane, India, Africa [Australia şi Noua Zeelandă îşi vor putea alege orice grup doresc].
Fiecare dintre aceste şapte zone va avea doar un singur vot în Consiliul de Securitate. Un veto va acoperi doar zona lor particulară, deci chinezii se vor putea doar opune la decizii referitoare la China. Acest concept va duce la un proces de luare a deciziilor mult mai eficient, ceea ce va face posibilă rezolvarea unor probleme precum sărăcia, distrugerea mediului înconjurător, pescuitul în exces, etc. Este vorba în esenţă despre a împărţi planeta şi autoritatea asupra planetei cu oamenii de pe planetă.

O reţea de sprijin
KC: Se pare că ai o înţelegere profundă asupra a ceea ce se petrece din punct de vedere economic pe planetă şi mai ai şi o viziune grandioasă asupra viitorului. Chiar crezi că vei avea succes? Ai un grup care să te susţină? Am înţeles că există acea societate secretă. Dar dincolo de asta, ai pus bazele vreunei reţele?
BF: Da. O mulţime de politicieni japonezi şi de intelectuali mă susţin.  Cărţile mele sunt citite de cei mai inteligenţi oameni din Japonia.
Este uimitor, ţinând cont de subiectul tratat, cât de mulţi oameni le citesc. Dar ei spun că condeiul este mai măreţ decât sabia. Cred că am convins deja „o masă critică“. Ultimul obstacol era frica, dar acum şi gangsterii s-au decis că le place ceea ce spun. Bineînţeles că le-am spus că vor prospera mai mult sub noul regim decât sub cel vechi, pentru că până la urmă este vorba aici despre o situaţie avantajoasă pentru ambele părţi.
KC: Cum stau lucrurile cu guvernul american? A încercat vreun politician american să ia legătura cu tine?
BF: Am fost contactat de oameni de la serviciile de informaţii. Şti tu, CIA, Pentagon şi de oameni ai francmasoneriei.
KC: Şi au continuat să te ameninţe sau încearcă să lucreze cu tine?
BF: Încearcă să lucreze cu mine. Nu cred că mă mai văd ca pe o ameninţare. Cred că au înţeles că nu despre asta este vorba. Sunt aici pentru o soluţie din care să câştige toată lumea.

O nouă paradigmă
KC: Ce ne poţi spune despre război? Vom avea un război cu Iranul? Lucrezi cu aceste grupări? Încerci să schimbi acea paradigmă?
BF: Ideea este să înlocuieşti războiul cu un alt tip de competiţie economică. Ar fi ca un fel de război paşnic, ca un fel de olimpiadă globală. De exemplu, americanii vor intra în competiţie cu chinezii pentru dezvoltarea Africii. Cu alte cuvinte, trebuie să venim cu ceva care să ofere fiecăruia de pe planetă un scop pentru care toţi să lucreze împreună. Deoarece un lucru pe care războiul l-a făcut în trecut, a fost că a motivat oamenii să realizeze împreună eforturi extraordinare. Din păcate a fost vorba doar despre eforturi de a cuceri şi de a ucide. Însă ideea mobilizării oamenilor poate fi folosită pentru scopuri paşnice. De exemplu, propun o campanie de 3 ani la sfârşitul căreia va fi complet stopată orice formă de distrugere a mediului înconjurător, orice copil de pe planetă va avea parte de educaţie şi de hrană şi potenţialul uman va fi descătuşat.
Beneficiile economice vor fi pur şi simplu uimitoare. În acelaşi timp, în loc să avem ceea ce numim DARPA – cercetări extrem de avansate realizate în scopul de a ucide – ar trebui să avem cercetări realizate în scopul de a promova viaţa...
KC: Ştiu că te-am ţinut deja destul de mult, însă încă câteva întrebări. Aceste societăţi secrete îţi permit să ai acces la „secretele“ lor?
BF: Ei bine, unele da. Depinde la ce fel de secrete... Dar, chiar trebuie să ştiu acele secrete? De exemplu, unul dintre secretele pe care le-am aflat este că toţi membrii Yakuza lucrează pentru Împărat. Sunt cum sunt FBI-ul şi CIA pentru SUA.
KC: OK. Şi cum priveşte Împăratul mesajul tău?
BF: Ei bine, cred că este cel care m-a înghiontit de-a lungul acestei căi, ştii, în secret...
KC: Deci nu ai încă un post de Ministru de Finanţe...
BF: Sunt aproape. Mă voi duce în Taiwan şi voi vorbi cu cei societatea secretă. Multe lucruri se vor petrece... Cel mai bun lucru este că în sfârşit toată lumea este de acord că avem nevoie de un nou început. Trebuie să facem curăţenie, să dăm o petrecere mare şi apoi să schimbăm modul în care conducem planeta. Sistemul de după război este disfuncţional şi ideea că o mică minoritate occidentală poate guverna întreaga planetă este o idee depăşită. Nu funcţionează. Trebuie să îi facem pe aceşti oameni să înţeleagă acest lucru. Nu va fi o ameninţare pentru ei. Va fi vorba de un mare beneficiu pentru ei. Asta este ideea. Acesta este scopul.

Despre interviu:
Kerry Cassidy si Bill Ryan constituie echipa din spatele Proiectului Camelot (www.projectcamelot.org). Daca vreun cititor deţine informaţii „din interior” pe care şi-ar dori să le facă publice, Proiectul Camelot garantează confidenţialitate absolută şi oferă o largă audienţă pentru dezvăluirea unor subiecte importante.
Email:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Vizitaţi pagina de internet a lui Benjamin Fulford la: http://benjaminfulford.com/ indexEnglish.html.

Share