NEXUS New Times Magazine An 6 Nr. 15

Ştiri de pe glob

Cele mai importante 25 ştiri cenzurate
de Proiectul „Ştiri Cenzurate“
Echipa proiectului „Ştiri Cenzurate“ aduce încă o dată la lumină cele mai importante ştiri internaţionale din ultimele 18 luni, care au fost foarte puţin comentate, sau chiar deloc, de către mass-media corporatistă.

Noua ordine mondială financiară  (2)
de Andrew G. Marshall
Tendinţa actuală de instituire a unui guvern mondial, împreună cu o bancă centrală globală şi o monedă unică, va conduce la un declin al democraţiei şi o creştere a totalitarismului.

Citește mai departe...

Bine v-am găsit la o nouă ediţie Nexus! Voi  începe acest număr prin a vă pune la curent cu ultimele noastre activităţi. În decursul lunilor următoare, vom organiza la Bucureşti (sub egida „Asociaţiei Nexus“), un curs de „protecţie şi autoapărare extrasenzorială“ – curs susţinut de Vasile Rudan. Deşi cercetătorul Vasile Rudan nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare, ne-am gândit că ar fi bine să intrăm puţin în universul atât de ascuns al cercetărilor extrasenzoriale militare româneşti, astfel că la pagina 112 veţi putea citi un interviu exhaustiv pe această temă. Vestea bună este că cea mai mare parte din banii încasaţi de pe urma acestui curs vor intra în contul „Asociaţiei Nexus“, astfel că în sfârşit vom putea să punem în aplicare un plan de mult întocmit  – o expediţie în munţii noştri, în explorarea unor zone enigmatice. Vă vom ţine la curent cu rezultatele aventurii noastre.

Citește mai departe...

Noi cereri pentru o monedă globală
În data de 16 martie 2009, Itar-Tass a raportat: „Rusia a afirmat că la summit-ul G20 de la Londra, din luna aprilie, ar trebui să se înceapă stabilirea unui sistem de gestionare a procesului de globalizare şi că va examina posibilitatea creării unei monede de rezervă supra-naţionale sau o monedă de «super-rezervă»... care va fi emisă de instituţiile financiare internaţionale.“

Citește mai departe...

Introducerea cărţile de identitate electronice (ID) a avansat într-un mod alarmant, ele devenind deja aproape universale în întreaga lume. Deja, 2,2 miliarde de oameni, sau 33% din populaţia globală, au emise carduri de identitate smart. Din aceste carduri, peste 900 de milioane au sisteme de biometrie facială şi amprente digitale. Conform planurilor, la ora actuală, peste 85% din populaţia lumii va avea carduri de identitate smart până în 2012.

Citește mai departe...