Ştiri de pe glob

Cele mai importante 25 ştiri cenzurate
de Proiectul „Ştiri Cenzurate“
Echipa proiectului „Ştiri Cenzurate“ aduce încă o dată la lumină cele mai importante ştiri internaţionale din ultimele 18 luni, care au fost foarte puţin comentate, sau chiar deloc, de către mass-media corporatistă.

Noua ordine mondială financiară  (2)
de Andrew G. Marshall
Tendinţa actuală de instituire a unui guvern mondial, împreună cu o bancă centrală globală şi o monedă unică, va conduce la un declin al democraţiei şi o creştere a totalitarismului.


Semănând seminţele distrugerii: controlul asupra resurselor mondiale de hrană (2)
de Stephen Lendman
Revoluţia Genetică, impulsionată de o mână de companii transnaţionale şi susţinută de fondurile Rockefeller, a creat o lume în care hrănirea celor saraci este echivalentă cu un act de genocid.

Cărţile de identitate: o perspectivă globală
de Nathan Allonby
În toată lumea sunt introduse simultan sisteme de identitate high-tech, smart card-uri, sisteme biometrice conectate la mega baze de date, pentru a se putea urmări fiecare mişcare a populatiei. Este aceasta o coincidenţă?

Vindecarea cariilor printr-o nutriţie adecvată
de Ramiel Nagel
Cauza fundamentala a cariilor dentare şi a problemelor gingiilor constă în lipsa unei nutriţii adecvate, dar remineralizarea organismului prin intermediul unei alimentaţii specifice populaţiilor indigene poate preveni şi chiar inversa aceste probleme stomatologice.

Aspecte mai puţin cunoscute privind vaccinările împotriva poliomielitei (2)
de Viera Scheibner, PhD
Vaccinările în masa împotriva poliovirusului, coroborate de asemenea cu injecţiile intramusculare cu antibiotice şi vaccinurile administrate împotriva altor game de afecţiuni, au dus la apariţia unor niveluri semnificative de paralizie, în special în randul copiilor mici.

Misterele biofotonicii
de Lynne McTaggart
Folosind cercetări de ultima oră, efectuate în cadrul marilor universităţi şi laboratoare ale lumii, Lynne McTaggart, neobosită jurnalistă de investigaţii, ne dezvăluie o paradigma biologică radical nouă – la nivelul cel mai de bază, mintea şi trupul omenesc nu sunt distincte şi separate de mediul inconjurător, ci constituie un „pachet“ de putere pulsatorie care interacţionează constant cu această vastă mare de energie.

Comori turistice ale României – interviu cu ministrul Elena Udrea
realizat de Daciana Rudan

Curs intensiv teoretic şi practic de protecţie şi autoapărare extrasenzorială – interviu cu Vasile Rudan
realizat de Cristian Pătruţ

Straniile şi minunatele cercuri din lanuri din 2009
de Andy Thomas
Sezonul anului 2009 a produs multe formatiuni uimitoare, printre care şi pictograme ale unor forme de viaţă, mandale simbolice şi coduri bizare, toate acestea pe fondul unor confruntări între fermierii dornici de a sterge aceste cercuri de pe câmpurile lor şi pasionatii acestui fenomen, dornici să le păstreze intacte şi să menţină în continuare interesul viu.

Marea provocare din invizibil: fenomenul „ORBs“
de Florin Gheorghita
Pe Internet s-au inmulţit spectaculos diferite site-uri care prezintă tot mai numeroase imagini ale unor prezenţe „ciudate“ – în general de dimensiuni reduse – care nu au fost văzute însa niciodată de cei de faţă. Fotografiile respective, realizate în decenii anterioare sau în anii din urmă, au fost obţinute de cele mai diferite persoane, în cele mai diverse zone din lume; în marea lor majoritate sunt „poze-amintiri“ din naturî, din locuinţe, din biserici sau din clădiri publice, sau chiar pe strazi, dar au fost mereu „stricate“ de asemenea prezenţe...

Lentilele gravitonice şi expansiunea universului
de Ted Roach
O pierdere în greutate de 24% a fost obţinută prin intermediul rotirii unui disc, susţine inginerul australian Ted Roach. „Acest lucru va schimba complet modul în care trăim şi întelegerea noastră asupra fizicii şi a universului“.

Tunelurile secrete de sub Platoul Giza
de Philip Coppens
Se presupune că sub Platoul Giza există o vasta reţea de caverne şi tuneluri. Cu toate acestea autorităţiile egiptene refuză să dea credit unei astfel de idei şi nu permit explorarea ştiinţifică a zonei.

Umor... pentru adulti: Linia ferată fantomă
de Petrache Lupu

Recomandări Nexus (cărti)

Share