Bine v-am găsit la o nouă ediţie Nexus! Voi  începe acest număr prin a vă pune la curent cu ultimele noastre activităţi. În decursul lunilor următoare, vom organiza la Bucureşti (sub egida „Asociaţiei Nexus“), un curs de „protecţie şi autoapărare extrasenzorială“ – curs susţinut de Vasile Rudan. Deşi cercetătorul Vasile Rudan nu mai are nevoie de nici un fel de prezentare, ne-am gândit că ar fi bine să intrăm puţin în universul atât de ascuns al cercetărilor extrasenzoriale militare româneşti, astfel că la pagina 112 veţi putea citi un interviu exhaustiv pe această temă. Vestea bună este că cea mai mare parte din banii încasaţi de pe urma acestui curs vor intra în contul „Asociaţiei Nexus“, astfel că în sfârşit vom putea să punem în aplicare un plan de mult întocmit  – o expediţie în munţii noştri, în explorarea unor zone enigmatice. Vă vom ţine la curent cu rezultatele aventurii noastre.


Proiectul „Ştiri Cenzurate“ şi-a lansat şi el ultimele 25 de ştiri. E adevărat că multe dintre ele surprind evenimente din SUA, însă fiţi siguri că acestea sunt reflectate pe deplin şi în Uniunea Europeană, Marea Britanie, etc. În esenţă este vorba despre aceleaşi probleme, doar contextul diferă.
Tendinţa actuală de instituire a unui guvern mondial, împreună cu o bancă centrală globală şi o monedă unică, este tratată pe larg în partea a doua a articolului nostru „Noua ordine mondială financiară“.  Însă ca şi cum nu ar fi suficient, aflăm că acest fenomen este întărit şi susţinut de introducerea la scară globală a tehnologiilor de identificare prin metode biometrice. Mulţi cititori vor fi surprinşi să afle că multe din aşa zisele ţări ale lumii a treia sunt cu mult înaintea noastră în introducerea cardurilor electronice de identificare. Putem „mulţumi“ Băncii Mondiale şi Fondului Monetar Internaţional  pentru acest lucru! Chiar şi India este pe cale de a implementa un sistem de identificare biometric pentru cei peste un miliard de cetăţeni ai ei. Deja, 2,2 miliarde de oameni, sau 33% din populaţia globală, au emise carduri de identitate smart (care conţin cipuri de identificare prin unde radio – RFID). Conform planurilor, la ora actuală, peste 85% din populaţia lumii va avea carduri de identitate smart până în 2012! Articolul nostru surprinde modul în care atât de multe ţări se îndreaptă spre introducerea unor astfel de sisteme, fără ca cetăţenii să fie informaţi sau să protesteze în vreun fel. Implementarea la nivel global a unor astfel de sisteme de supraveghere şi monitorizare a populaţiei pare a fi un fapt semnificativ. Şi nu pare a fi o încercare de a face lumea un loc mai bun şi mai frumos... Un alt articol fascinant este cel care prezintă cercetările dr. Fritz Albert Popp cu privire la emisiile umane de biofotoni. Veţi afla că toţi emitem lumină, comunicăm prin lumină şi ne vindecăm cu lumină.

Rubrica „Noutăţi din lumea ştiinţei“ vine şi ea cu informaţii de frontieră. Ted Roach a cărui brevete au fost până acum mereu confiscate de Departamentul Australian de Securitate, îşi prezintă rezultatele cercetărilor din domeniul antigravitaţiei. El face acum publice rezultatele obţinute, pentru ca întreaga umanitate să poată beneficia de ele. Un alt material bine argumentat este cel referitor la descoperirile efectuate sub piramidele de pe Platoul Giza. Se pare că sub Platoul Giza există o vastă reţea de caverne şi tuneluri. Cu toate acestea autorităţile egiptene refuză să dea credit unei astfel de idei şi nu permit explorarea ştiinţifică a zonei.

Lectură plăcută!
Cristian Pătruţ

Share