NEXUS New Times Magazine An 6 Nr. 16

Ştiri de pe glob

Planurile SUA pentru un atac militar global prompt
de Rick Rozoff
SUA este singura ţara care are potenţialul militar şi ştiinţific de a lansa un atac instantaneu, nedetectabil, copleşitor şi devastator impotriva unui adversar vulnerabil şi care şi-a proclamat deschis intenţia de a dobândi această capacitate.

Farsa încălzirii globale
de Philip Coppens
Aşa-zisa „încalzire globală“ este o minciună deliberată, construită de către unii dintre cei mai importanţi oameni de ştiinta ai lumii...

Citește mai departe...

Anul acesta se împlinesc 20 ani de când am început să mă ocup de revista Nexus şi 30 de ani de când mă ocup cu mass-media alternativă şi cu căutarea unor informaţii mai „neobişnuite“. În tot acest timp am călătorit pretutindeni, am acumulat o bibliotecă imensă, plină de informaţii rare şi greu de obţinut şi am întâlnit şi am purtat discuţii cu o mulţime de oameni interesanţi. De multe ori mi s-au oferit informaţii cu condiţia să nu le fac publice. Atât de mare a fost setea mea de a înţelege „imaginea de ansamblu“ încât am acceptat cu uşurinţă şi astfel de condiţii. Aş dori să vă împărtăşesc unele dintre aceste „imagini“ globale, împărtăşite mie de unele dintre cele mai interesante „surse“ ale mele. Aceste contacte sunt surse credibile, care de obicei furnizează informaţii specifice implicării lor personale, deci nu speculaţii, ci doar ceea ce au văzut şi au făcut. M-am decis să va împărtăşesc aceste informaţii deoarece omenirea se află într-un moment în care dezvăluirea relaţiei noastre cu diverse fiinţe non-terestre şi neumane este „imediat după colţ“, ca să zic aşa. Atunci când această zi va veni, fiecare va dori să ştie dacă „ei“ sunt prietenoşi, neutrii sau ostili.

Citește mai departe...

Dominaţie militară mondială fără arme nucleare
Există doar o singură ţară care are potenţialul militar şi ştiinţific de a lansa un atac instantaneu, nedetectabil, copleşitor şi devastator împotriva unui adversar vulnerabil şi care şi-a proclamat deschis intenţia de a dobândi această capacitate. Această naţiune a fost definită în decembrie anul trecut de către propriul ei şef de stat drept „singura superputere militară a lumii“.1

Citește mai departe...

Începuturi
Din perspectivă istorică locală, problematica cipurilor conţinând datele biometrice ale cetăţenilor a fost adusă în dezbatere publică în ţara noastră în urmă cu doi ani, cu prilejul adoptării legislaţiei referitoare la emiterea paşapoartelor electronice, cu cip conţinând date biometrice. Într-o ţară în care informaţiile despre folosirea computerului nu ajung decât la aproximativ 1% din populaţia ţării, implementarea acestui gen de tehnologie a dat naştere multor controverse şi speculaţii.

Citește mai departe...