Ştiri de pe glob

Planurile SUA pentru un atac militar global prompt
de Rick Rozoff
SUA este singura ţara care are potenţialul militar şi ştiinţific de a lansa un atac instantaneu, nedetectabil, copleşitor şi devastator impotriva unui adversar vulnerabil şi care şi-a proclamat deschis intenţia de a dobândi această capacitate.

Farsa încălzirii globale
de Philip Coppens
Aşa-zisa „încalzire globală“ este o minciună deliberată, construită de către unii dintre cei mai importanţi oameni de ştiinta ai lumii...


Microbul cancerului
de dr. Lawrance Broxmeyer
Sistemul medical american a acceptat odată  o cauză microbiană a cancerului, însă ulterior a refuzat să mai accepte validitatea studiilor ştiinţifice care dovedeau existenţa unui microb al cancerului.

Celulele nemuritoare HeLa şi voodoo viral
de dr. Alan Cantwell
Celulele canceroase prelevate de la Henrietta Lacks acum aproximativ 60 de ani şi distribuite laboratoarelor din întreaga lume, ce studiază vaccinurile şi cancerul, au contaminat sute de linii de culturi celulare tisulare şi au ruinat decade de studii experimentale, realizate cu costuri enorme.

O soluţie eficientă împotriva epidemiei de obezitate
de dr. Sherrill Sellamn
Un uimitor protocol dietetic bazat pe gonadotropina corionică umană (hCG) are un succes enorm în tratarea obezităţii şi oferă o modalitate de ieşire din această criză globală a sănătăţii.

Cânepa, cultura minune a lumii
de Susanna Wilkerson
Nu numai că din cânepa se pot produce o serie de materiale preţioase, dar ea produce totodată seminţe şi uleiuri bogate în vitamine şi minerale, precum şi acizi grasi esenţiali, pe care îi putem obţine doar din alimentele naturale.

Către infinitate şi dincolo de ea – universul ca un fractal holografic
de Nassim Haramein
Universul este în acelaşi timp infinit de mic şi infinit de mare, este organizat în conformitate cu un aranjament fractalic holografic scalar şi poate foarte bine să fie format din găuri negre, chiar şi la nivel subatomic.

Renaşterea motorului Clem
de Jerry W. Decker

Inducerea percepţiei extrasenzoriale prin intermediul autohipnozei
de Richard Alan Miller
Orice student în domeniul parapsihologiei care este determinat, disciplinat si răbdător poate recurge la acest model teoretic şi practic, a carui eficienţă a fost deja demonstrată, ce implică folosirea autohipnozei pentru inducerea percepţiei extrasenzoriale.

Cele mai vechi ruine de pe faţa Pământului?
de Michael Tellinger
Descoperirea în Africa de Sud a unor ruine antice de piatră şi a unui calendar sofisticat, ce ar putea avea o vechime de cel puţin 100.000 de ani, reprezintă o dovadă că această regiune a fost locul în care s-a dezvoltat prima civilizaţie din lume.

Documentele biometrice, încotro?
de Viorel Ene si Rapcea Mihai

Umor... pentru adulţi: Microfonul
de Petrache Lupu

Share