Anul acesta se împlinesc 20 ani de când am început să mă ocup de revista Nexus şi 30 de ani de când mă ocup cu mass-media alternativă şi cu căutarea unor informaţii mai „neobişnuite“. În tot acest timp am călătorit pretutindeni, am acumulat o bibliotecă imensă, plină de informaţii rare şi greu de obţinut şi am întâlnit şi am purtat discuţii cu o mulţime de oameni interesanţi. De multe ori mi s-au oferit informaţii cu condiţia să nu le fac publice. Atât de mare a fost setea mea de a înţelege „imaginea de ansamblu“ încât am acceptat cu uşurinţă şi astfel de condiţii. Aş dori să vă împărtăşesc unele dintre aceste „imagini“ globale, împărtăşite mie de unele dintre cele mai interesante „surse“ ale mele. Aceste contacte sunt surse credibile, care de obicei furnizează informaţii specifice implicării lor personale, deci nu speculaţii, ci doar ceea ce au văzut şi au făcut. M-am decis să va împărtăşesc aceste informaţii deoarece omenirea se află într-un moment în care dezvăluirea relaţiei noastre cu diverse fiinţe non-terestre şi neumane este „imediat după colţ“, ca să zic aşa. Atunci când această zi va veni, fiecare va dori să ştie dacă „ei“ sunt prietenoşi, neutrii sau ostili.

După cum se poate observa, cercetătorii şi editorii care răspândesc factorul frică primesc bani şi sunt încurajaţi, pe când cei care susţin că nu suntem în pericol ca specie sunt supuşi la tot felul de presiuni. Deci, cu ce informaţii pot contribui eu la fondul de informaţii deja cunoscute, din acest domeniu?
1) Pământul este condus de către un guvern secret. Nu mă întrebaţi cine sunt aceştia, căci nu ştiu. Instrumentele lor principale de control includ: religiile, serviciile de informaţii, băncile centrale, mass-media şi complexul industrial-militar.

2) Începând cu cel de Al Doilea Război Mondial, s-a intrat pe o cale de dezvoltare tehnologică şi ştiinţifică paralelă, ce a dus la crearea unor dispozitive de teleportare şi antigravitaţionale, la obţinerea unor super-oameni clonaţi, a unei flote de nave spaţiale, la construirea unor baze situate în afara lumii, etc.

3) De-a lungul timpului am fost vizitaţi frecvent de mai multe civilizaţii, astfel de vizite având loc chiar şi în momentul de faţă. Unele dintre aceste civilizaţii ne-au văzut ca pe nişte rude îndepărtate şi doresc să ne ajute, unele ne privesc cu interes imparţial şi curiozitatea ştiinţifică iar unele doresc doar să aibă acces la resurse ce sunt unice în partea noastră de „pădure“.

4) Toată lumea pare să se aştepte la nişte schimbări majore care vor avea loc în, pe sau în jurul Pământului în viitorul foarte apropiat. Cât de curând, nu ştiu.

Toate aceste informaţii s-ar putea să nu vi se pară noi, dar pot să vă spun că atunci când auzi aceste informaţii de la oameni care au fost efectiv pe nave spaţiale, s-au întâlnit cu fiinţe extraterestre, au fost pe alte planete şi în baze situate în afara lumii, etc., e cu totul altceva. Ceea ce mă deranjează pe mine este că cei care ne conduc din umbră deţin tehnologii care ar putea permite tuturor să ducă o viaţă fericită, paşnică şi sănătoasă; tehnologii care ar putea transforma planeta într-un paradis; tehnologii care ar putea duce la sfârşitul bolilor şi a surselor de energie poluante. Deci, de ce se menţine tot acest stres? Aduce chiar atât de multă satisfacţie controlarea a şase miliarde de oameni? Pentru acest lucru, nu am un răspuns clar. Concluzia temporară pe care am tras-o este că Pământul/omenirea este, poate, echivalentul unei „ferme“, a unei „grădini“ sau a unei „şcoli“, sau toate cele trei combinate. Dacă lucrurile stau aşa, mă întreb dacă recoltarea şi absolvirea sunt unul şi acelaşi lucru...

Până data viitoare
Duncan Roads

Share