Bine v-am regăsit la un nou număr al revistei Nexus, după o absenţă de aproape doi ani de pe piaţa publicistică românească. Motivele acestei absenţe au fost aceleaşi care au dus la dispariţia a o mulţime de alte publicaţii din România – cele financiare.
Tocmai din această cauză ne-am decis ca pe viitor, să ne aliniem şi noi cu redacţia mamă – redacţia australiană – şi să începem să vă oferim posibilitatea de a achiziţiona revista Nexus şi în format  electronic. Astfel, indiferent de eventualele dificultăţi cu care ne vom confrunta pe viitor în tipărirea şi distribuţia revistei noastre, dumneavoastră veţi putea avea acces la revista Nexus în limba română în format electronic, achiziţionând-o direct de pe site-ul nostru: www.nexusmagazine.ro
Şi în acest număr, v-am pregătit o serie de materiale de genul celor cu care v-am obişnuit deja în anii trecuţi: articole din presa alternativă, din ştiinţa de frontieră, bine argumentate şi fundamentate. Vom începe cu cele 25 de ştiri cenzurate, selectate de către cei de la Universitatea Sonoma, din California, ca apoi să continuăm cu un articol despre clasa guvernantă transnaţională, adică acei 1% care ţin în mână frâiele bunăstării noastre economice, acele elite mondiale, compuse din indivizi şi corporaţii puternic interconectate, ce folosesc imperiul mediatic, militar şi industrial pentru a-şi proteja interesele şi acumulează vaste bogăţii pe seama restului de 99%.

Vom continua apoi cu un articol important despre un studiu recent, efectuat la cel mai înalt nivel de către cercetătorii francezi, care au evidenţiat într-un mod şocant pericolele la care se expun cei care consumă seminţe modificate genetic. Tumorile gigant care au apărut la şoarecii care au consumat exclusiv porumb modificat genetic, vă vor convinge o dată pentru totdeauna (dacă mai era necesar) de pericolele extreme la care va expuneţi dacă consumaţi produse modificate genetic. Nu uitaţi că marile companii gen Monsanto, nu sunt deloc interesate de bunăstarea dumneavoastră, ci doar de un singur lucru: de profit.
Biochimistul Walter Last vine şi el cu un nou articol în care prezintă o nouă direcţie (bine argumentată ştiinţific) în tratamentul cancerului, scoţând în evidenţă pericolele la care se expun cei care acceptă sa se trateze de cancer prin chimioterapie agresivă.
Un alt articol important este cel referitor la dovezile ştiinţifice cu privire la existenţa vieţii de după moarte. Aproape toate tradiţiile spirituale ale planetei vorbesc pe larg despre supravieţuirea conştiinţei umane după moarte, iată însă că şi ştiinţa modernă a făcut paşi gigantici în această direcţie. La segmentul de free-energy avem un articol despre topul primelor cinci tehnologii de acest fel, ca în final să avem două articole referitoare la două descoperiri arheologice majore: prima din India, unde sub templul Padmanabhaswamy s-a descoperit o comoară estimată la cel puţin 20 de miliarde de dolari, iar a doua de la  Göbekli Tepe, din Turcia, unde s-au descoperit ruinele unei civilizaţii foarte vechi, cu un avansat nivel tehnologic şi cultural, care a dispărut în mijlocul unor evenimente cataclismice, la sfârşitul ultimei ere glaciare.
În final vreau să vă anunţ ca în perioada iunie-iulie vom organiza două cursuri importante în Bucureşti. Astfel, în perioada 7-9 iunie vom organiza la Bucureşti un nou curs de biodetecţie nivelul I, susţinut de domnul Vasile Rudan, iar apoi în perioada iunie-iulie, vom organiza sub egida IAC (Academia Internaţională a Conştiinţei) un nou curs de extracorporalizare, nivelul 1-4.

Vă urăm lectură plăcută
Cristian Pătruţ

Share