Ştiri de pe glob

Cele mai importante 25 de ştiri ale proiectului „Ştiri cenzurate”
Compilat de echipa proiectului „Ştiri cenzurate”.
Mass-media corporatistă americană continuă să ignore ştirile incomode, după cum arată acest rezumat al celor mai importante 25 de ştiri „cenzurate” din anii 2004-2005.

Războiul secret al Marii Britanii în Antarctica (3)
de James Robert
Misterul din Antarctica se adânceşte pe măsură ce ies la iveală mai multe detalii despre expediţiile norvegiene, germane, englezeşti şi americane din anii ’30 şi despre exploziile nucleare care au avut loc deasupra teritoriului Queen Maud în anii ’50.


Astmul: ignoranţă sau „neştiinţă” voită?
de Jennifer Stark.
Se ştie că tehnicile de respiraţie Buteyko pot controla şi vindeca simptomele astmului şi de asemenea pot elimina nevoia de medicaţie ceea ce reprezintă o mare ameninţare pentru companiile producătoare de medicamente.

Scorbutul cronic şi bolile de inimă
de dr. Owen R. Fonorow.
Bolile de inimă, care sunt de fapt forme mascate de scorbut cronic, pot fi vindecate cu doze mari de vitamina C şi aminoacidul lizină, terapie al cărei pionier este savantul laureat al premiului Nobel, dr. Linus Pauling, dar care reprezintă o ameninţare pentru instituţiile medicale şi farmaceutice.

Noutăţi din lumea ştiinţei
În această ediţie, geologul dr. James Maxlow prezintă o actualizare a cercetării sale asupra Pământului aflat în expansiune şi respinge teoria populară despre plăcile tectonice.

Vieţi trecute, vieţi viitoare şi natura timpului
de Ian Lawton.
Într-o viziune spirituală raţională asupra lumii, bazată pe cercetări ştiinţifice moderne asupra vieţilor trecute şi viitoare, karma implică mai degrabă alegeri şi învăţare decât predestinare şi reacţii la evenimente din trecut.

Profeţiile lui Mitar Tarabich
redactat de Neo.
Mitar Tarabich, un ţăran sârb care a trăit în secolul al XIX-lea, avea o abilitate stranie de a prezice viitorul şi mai poate prezenta încă surprize pentru noi, cei din secolul al XXI-lea.

Zona crepusculară
Această ediţie cuprinde raportul lui David Wolin despre misterioasa pană de curent din noiembrie 1965 de pe Coasta de Est a Statelor Unite şi despre activitatea de natură extraterestră care s-a desfăşurat în acele momente; dr. col. Emil Străinu continuă prezentarea unor cazuri OZN; plus ştiri despre un copil neobişnuit din Rusia care a prezis dezastre pentru planeta noastră, ce vor avea loc în anii 2009 şi 2113.

Dovezi ale unui război atomic în Antichitate
de David Hatcher Childress
Ce s-a petrecut cu Sodoma şi Gomora, cu unele oraşe indiene străvechi precum şi despre dispariţia misterioasă a unor mari civilizaţii.

Share