Salutări şi bun venit la cea mai recentă rundă de ştiri, articole şi recenzii referitoare la lucrurile care ne-au captat atenţia în ultimul timp. Aceasta ediţie include un articol lung ce prezintă topul celor mai importante douăzeci şi cinci de ştiri cenzurate, stabilit de profesorii şi studenţii de la Sonoma State University din California. Aceste ştiri  provin de obicei din publicaţii americane, dar pentru că America influenţează astăzi atât de multe ţări, cred că multe dintre articolele cenzurate sunt pertinente de asemenea şi pentru alte ţări.
Ştirea cea mai puţin prezentată este, în opinia mea, cea referitoare la cât de mulţi oameni sunt reduşi la tăcere din cauza a ceea ce ştiu şi despre cum poate acea informaţie să cauzeze o schimbare socială potrivnică. Angajaţi din mass-media sunt constrânşi la tăcere atunci când „încalcă domeniul cuiva” (cei câţiva care au mai rămas şi care fac de fapt adevărata muncă jurnalistică, alta decât aceea de a repeta noutăţile lansate în presă), angajaţi din domeniul sănătăţii sunt reduşi la tăcere atunci când descoperă sau redescoperă remedii reale împotriva bolilor, oameni de ştiinţă sunt reduşi la tăcere când descoperă sau redescoperă surse de energie care ar putea reduce dependenţa de combustibilul „fosil”, în aceaşi situaţie fiind şi arheologii şi istoricii care îndrăznesc să acorde atenţie unor descoperiri „anormale”.

Am pierdut şirul numărului de companii şi de practicanţi ai medicinei alternative ce au fost ţinta agenţiilor medicale de reglementare şi care au fost închise. În fiecare caz, victimei i se impune să semneze o convenţie de nedivulgare.
Asta înseamnă ca ei nu-ţi pot vorbi despre cazul lor şi nici altcineva nu poate face asta. Din această cauză, reporteri de la radio, de la televiziune sau de la diferite ziare, care simpatizează cu aceştia, nu pot face cunoscut publicului acest mesaj. Lucrul cu adevărat deranjant este că există câţiva şarlatani, cu produse fictive, trâmbiţând o mulţime de date tehnice în reclamele lor de o pagină întreagă, dar care din oarecare motive nu par a atrage atenţia autorităţilor. În mod preponderent sunt cele eliminate produsele şi tratamentele care „funcţionează”.
De exemplu, oricine s-ar  gândi că un tratament ce are chiar şi o şansă modică de succes în tratarea astmului va fi imediat investigat. Gândiţi-vă din nou. Aşa cum realizează cititorii mai vechi ai revistei Nexus, dacă un tratament poate vindeca ceva, este ignorat, suprimat sau scos în afara legii. Eu nu vorbesc numai despre tratarea „alternativă” a bolilor: există mult mai multe tratamente ortodoxe care sunt suprimate decât cele „alternative”. Motivul pentru care nu auzi de ele este că „medicamentul” nu se poate vinde. Nu există profit în vindecarea bolilor.

Să revenim la ceea ce vroiam să spun: acesta este al doilea articol pe care îl publicăm referitor la metoda Buteyko de tratare a astmului. Dat fiind succesul acestui tratament, este ruşinos faptul că lumea medicală continuă să-l ignore. Faceţi cunoscut acest articol oricui puteţi.
Continuând ideea de a vă oferi, atât o problema cât şi soluţia ei într-o singură poveste, avem un articol ce trebuie neaparat citit, referitor la legătura dintre scrobutul cronic şi bolile de inimă. Acesta este un alt motiv important pentru a lua vitamina C în mod regulat.
Recenta noastră conferinţă Nexus din Brisbane a înregistrat un nou succes. Unul dintre vorbitorii cheie a fost dr. James Maxlow, care a facut o prezentare a modelului Pământului în expansiune. Acesta este un subiect cu adevărat fascinant şi necesită o amplă revizuire istorică şi socială şi, de asemenea o recartografiere geofizică. De exemplu, acest model arată cum continentul Antartica a fost odată poziţionat între Europa şi America – o  noutate interesantă pentru cercetătorii care susţin cu fermitate că Alantida este situată sub gheaţa Oceanului Antarctic. Apropo de Antarctica, partea finală din seria noastră intitulată „Războiul secret al Marii Britanii” ar trebui sa vă facă să vă întrebaţi dacă nu cumva germanii au găsit ceva foarte important acolo cu mult înainte de începerea celui de al doilea război mondial. Acele mistere antarctice pur şi simplu nu vor să dispară.

Problema reîncarnării nu este prea răspandită în mass-media. Este ceva in care mulţi oameni cred, dar despre care nu discută. Ei bine, apariţia internetului a dus la împărtăşirea a o mulţime de informaţii în legătură cu acest subiect. Deodată, câteva cazuri izolate care ar putea fi considerate „dovezi” ale reîncarnării s-au transformat    într-o multitudine de cazuri. Terapia regresiei în vieţile trecute oferă anumite revelaţii uimitoare nu numai în legătură cu relaţia dintre minte, corp, emoţii şi spirit, dar de asemenea despre însăşi natura timpului. Câţiva „regresionişti” în vieţile trecute au efectuat cu succces „progresii” în viitor, pavând calea pentru o mulţime de viitoare dezbateri între susţinători şi sceptici.
 Cu mulţi ani in urmă, revista Nexus a publicat câteva dintre viziunile profetice ale ţăranului sârb din secolul al XIX-lea – Mitar Tarabich. În acea periodă nu ne bucuram de o aşa largă circulaţie internaţională, aşa că în lumina  miilor de noi cititori din România, Croaţia, Germania, Franţa, Rusia, Polonia, Suedia, Grecia şi Olanda, şi ţinând cont de evenimentele internaţionale din ultimii 10 ani, am actualizat şi republicat acele profeţii. Sunt sigur că veţi găsi predicţiile ca fiind exacte din toate punctele de vedere, cel puţin până acum.
Referitor la tema oamenilor remarcabili, aveţi grijă să citiţi ultimul articol din secţiunea Zona crepusculară. Este despre un băiat rus foarte înzestrat, un aşa zis copil „indigo” care nu numai că-şi poate aminti viaţa sa anterioară, dar ştie mult, mult mai multe.

Lectură plăcută!
Duncan

Share