Ştiri de pe glob

Confesiunile unui cercetător în domeniul vaccinurilor
Introducere şi interviu de Jon Rappoport.
Cercetătorul în domeniul vaccinurilor, „dr. Mark Randall”, pensionat în prezent, face declaraţii publice referitoare la pericolele vaccinurilor, la industria care le produce şi la experţii care le aprobă.

Bolile dentare: o plagă a societăţii moderne
de dr. David Zeoli.
Epidemia de afecţiuni dentare cu care se confruntă lumea industrializată este o consecinţă a alimentaţiei foarte proaste, cu alimente crescute în soluri golite de substanţe nutritive şi apoi denaturate şi mai mult în urma procesării lor în scopuri comerciale.


Biologia credinţei: părinţii pe post de ingineri geneticieni
de dr. Bruce Lipton.
Cercetări recente arată că părinţii îşi influenţează în mod subconştient copiii chiar înainte de naştere şi că acest act, efectuat în mod conştient, poate duce la naşterea unor copii mai inteligenţi, mai sănătoşi şi mai fericiţi.

Controlul minţii: brava lume nouă (1)
de dr. Nick Begich.
Unele tehnologii pentru stimularea creierului şi controlul minţii pot aduce beneficii, dar au şi o latură întunecată pe care strategii militari şi cei ai serviciilor de informaţii o exploatează de zeci de ani.

Noutăţi din lumea ştiinţei
Peter Pettersson discută despre bazele acusticii, ştiinţa sunetului şi despre descoperirile tulburătoare din cimatică, studiul modului în care vibraţiile generează şi influenţează modele, forme şi procese în mişcare.

Utilizarea armelor spaţiale împotriva extratereştrilor
de dr. Michael E. Salla.
Este posibil ca guvernul american, cu programul său de înarmare spaţială, să aibă o agendă secretă privind combaterea vizitatorilor extratereştri. Dar reprezintă aceştia într-adevăr o „ameninţare” la adresa securităţii noastre?

Zona crepusculară
Povestea supravieţuirii miraculoase a lui  Shelley Yates şi a fiului ei şi mesajul trimis de fiinţe de lumină „din lumea cealaltă”; în plus, o scurtă istorie a levitaţiei, o artă practicată încă de călugări tibetani şi indieni.

CIA, OZN-URI, MJ-12, JFK şi James Jesus Angleton
de Timothy S. Cooper
În calitate de şef al secţiei de contraspionaj a CIA-ului, James Jesus Angleton a avut acces la cele mai păzite secrete ale agenţiei, inclusiv la dosarele MJ-12 despre OZN-uri. Filosofia lui Angleton – „securitate absolută cu orice preţ” – aplicată în gestionarea acestor informaţii, se pare că a implicat CIA-ul într-o serie de abuzuri şi asasinate.

Controlul informaţiei în scopul manipulării sociale
de David B. Deserano
Ştirile şi divertismentul pe care îl cosumăm şi deci ideile şi părerile noastre sunt modelate nu doar de presă şi de industria de divertisment, ci şi de guverne, de agenţii guvernamentale şi de aparatul industrial-guvernamental.

Share