Bun venit la cea de a o sută ediţie a revistei NEXUS! Începem cu alte argumente în defavoarea vaccinării. Departe de a salva omenirea de bolile „ucigaşe”, vaccinurile omoară şi îmbolnăvesc milioane de oameni. Vaccinarea reprezintă o fraudă care se auto-perpetuează. După mai mult de un secol de imunizare, practica sa este atât de înrădăcinată încât „credincioşii” săi sunt orbi la pericolele pe care le prezintă.
Tot la subiectul „sănătate” avem un articol despre cariile dentare şi felul în care acestea au devenit o epidemie a vremurilor noastre. Interesant este faptul că oamenii din vechime nu-şi curăţau prea mult dinţii, dar aveau (conform antropologilor) o sănătate dentară excelentă, în timp ce oamenii din zilele noatre se spală regulat (cu tot soiul de substanţe chimice toxice şi abrazive) şi cu toate acestea starea de sănătate a danturii lor este din ce în ce mai rea. Termenul „regim alimentar” are vreo legătură cu asta?

Ne bucurăm să vă prezentăm un articol extras din cartea The Biology of Belief („Biologia credinţei”), de dr. Bruce Lipton, articol axat pe modul în care părinţii pot forma caracterul şi firea copiilor – înainte chiar de a se naşte. Nu sunt transmise doar genele fizice; într-adevăr, sistemul geneticii credinţei este probabil mult mai puternic în formarea unui copil decât realizăm.
Vorbind despre sistemul geneticii credinţei, oricine este în poziţia de a ne forma sistemele noastre primare de credinţe, acela efectiv ne poate controla. Tehnologia prin care mintea, gândurile şi emoţiile pot fi „suprascrise” există de zeci de ani. Problema constă în faptul că această tehnologie devine din ce în ce mai rafinată şi mai eficientă, iar noi devenim tot mai puţin conştienţi de influenţa ei pătrunzătoare. În această ediţie avem prima parte din cele două care alcătuiesc extrasul din lucrarea dr. Nick Begich, rezumând brava lume nouă a controlului minţii.

Am fost cu adevărat tulburat de articolul din „Ştiri din lumea ştiinţei” din acest număr. Este vorba despre cimatică – ştiinţa/arta reprezentării sunetului prin intermediul formelor. Am fost uimit să aflu că, în unele limbi antice (ebraică şi sanscrită), forma scrisă a literei ce reprezintă o vocală este aceeaşi cu forma produsă de sunetul vocalei respective! Cei pasionaţi de subiectul cercurilor din lanuri vor recunoaşte unele dintre aceste forme create de sunete.
Problema exopoliticii şi a înarmării spaţiale revine în această ediţie. Un fost Ministru canadian al Apărării declară că OZN-urile sunt reale şi că ar trebui să încercăm să avem relaţii bune cu ei. El este preocupat de faptul că înarmarea spaţială care se face în secret este o încercare de a asigura Pământului un sistem de apărare împotriva extratereştrilor. Eu mă îndoiesc că avem tehnologia de a ne apăra împotriva unor invadatori extratereştri hotărâţi (dacă există aşa ceva); pe de altă parte, sunt mult mai îngrijorat de posibilitatea că „guvernul secret” instalează acele arme în ideea de a le folosi pentru controlarea dizidenţilor, adică a unor oameni asemenea nouă!
În secţiunea „Zona Crepusculară” apare descrierea unei experienţe interesante avute în pragul morţii. Modalitatea în care a fost readus la viaţă copilul are implicaţii profunde, dar de o importanţă la fel de profundă este mesajul despre crearea unui viitor mai bun pentru umanitate.

Avem puţine ştiri despre evenimente legate de revista NEXUS. Acest an voi organiza o singură conferinţă NEXUS, care va fi probabil în Vancouver, Canada, la mijlocul-sfârşitul lunii septembrie.
Detaliile vor apare în numărul viitor şi pe website-ul nostru. Motivul restrângerii numărului de conferinţe este numărul mare de proiecte cărora vreau să le acord mai mult timp – cum ar fi de exemplu apariţia a încă o sută de ediţii ale revistei NEXUS!
Pentru a marca apariţia ediţiei cu numărul o sută, aş dori să mulţumesc aici personalului nostru care munceşte din greu, răbdătoarei mele familii, celor care îşi fac relamă la produse prin intermediul revistei noastre, celor care ne ajută financiar şi, desigur, dumneavoastră – cititorilor acestor informaţii provocatoare. Sper că vă veţi păstra mintea deschisă şi că veţi pune în continuare sub semnul întrebării tot ce vi se spune de către „experţii” de toate soiurile.

Duncan

Share