Ştiri de pe glob

Masacrul de la Port Arthur. Vinovăţia lui Martin Bryant – o înscenare? (1)
de Carl Wernerhoff
Deşi au trecut 10 ani de la masacrul de la Port Arthur, din Tasmania, autorităţile continuă să ignore îngrijorarea unor cercetători  care susţin că nu s-au găsit dovezi clare care să îl incrimineze pe Martin Bryant.

Meta-gruparea Far West. Droguri, violenţă orchestrată şi 11 septembrie rusesc (1)
de dr. Peter Dale Scott
Grupul acuzat de regizarea unui 11 septembrie rusesc are legături cu crima organizată, cu companii militare private străine, cu organizaţii ale jihadului islamic, cu baronii drogurilor din Asia Centrală şi cu CIA


Eliminarea paraziţilor cu ajutorului lămpii cu arc cu electrozi de carbon                                               
de Carmi B.Hazen
O tehnologie cu o vechime de un secol, ce utilizează energiile înalte ale spectrului vibratoriu complet al luminii este redescoperită în lupta împotriva paraziţilor.

Teoria cosmosului care se expansionează la scară
de dr. C. Johan Masreliez
Această teorie a expansiunii la scară cosmologică ar putea furniza legătura lipsă dintre teoria relativităţii şi mecanica cuantică, ea fiind susţinută mai bine de observaţiile astronomice decât clasica teorie a Big Bang-ului.

Noutăţi din lumea ştiinţei
Specialistul în radio-electronică Frank Simonsen discută despre fenomenul ecoului întârziat, ce se presupune că este cauzat de către anumite fenomene ionosferice sau chiar de către intervenţia unor sonde spaţiale extraterestre.

O conversaţie despre OZN-uri cu senatorul Barry Goldwater
de Clark C. McClelland
Întâlnirea neaşteptată cu senatorul american Barry Goldwater, în timpul numărătorii inverse a lansării navetei Apollo 11, a fost o ocazie pentru Clark MCclelland, inginer la Centrul Spaţial Kennedy, să împărtăşească informaţii foarte puţin cunoscute cu privire la apariţii ale unor OZN-uri, informaţii de o importanţă aparte pentru armata americană.

În căutarea bibliotecii din metal
de Philip Coppens
Un sistem de tunele şi peşteri ce se întind sub Ecuador şi Peru au reputaţia de a ascunde o comoară antică: două extraordinare biblioteci, una conţinând cărţi inscripţionate din metal iar cealaltă tablete din cristal

Zona crepusculară
În acest număr vom vorbi despre: revelaţiile „hacker-ului de la Pentagon” Gary McKinnon, ce a accesat fişiere conţinând informaţii secrete despre OZN-uri, rapoarte referitoare la întîlniri stranii cu fiinţe umanoide înaripate, mărturia unui fost analist militar de contrainformaţii ce a văzut în cadrul muncii sale dovezi despre existenţa OZN-urilor, drepturi de proprietate asupra pămîntului pentru zâne şi spiriduşi, şi doi fraţii din Bretania despre care se spune că trăiesc de secole.

Obezitatea – o nouă epidemie mondială?
de dr. David Zeoli
Obezitatea este o problemă ce ia amploare în lumea industrializată; ea nu ţine doar de a mânca mai puţin şi de a efectua mai multe exerciţii fizice, ci de consumarea unor alimente hrănitoare ce nu sunt compromise de către metodele agriculturii moderne şi de procesele de fabricaţie.

O nouă tehnică psihoterapeutică: inducerea comunicării cu cei de dincolo
de Michael E. Tymn
O tehnică de procesare a informaţiilor dezvoltată de către psihologul clinician american dr. Allan Botkin permite oamenilor să îşi depăşească suferinţa şi să comunice telepatic cu sufletele celor trecuţi „în lumea cealaltă”.

Controlul informaţiei în scopul manipulării sociale (3)
de David B. Deserano.
Ştirile şi divertismentul pe care îl cosumăm şi deci ideile şi părerile noastre sunt modelate nu doar de presă şi de industria de divertisment, ci şi de guverne, de agenţii guvernamentale şi de aparatul industrial-guvernamental.

Share