Nu-ţi trebuie mult pentru a vedea că există o fisură în creştere între SUA sub neoconservatori şi Rusia sub Putin. Putin a dat afară sau a întemniţat controlorii străini a ceea ce el consideră a fi bogăţiile naturale ale Rusiei. Aceasta înseamnă că unii oligarhi supăraţi serios îşi ling rănile în Israel şi Marea Britanie, punând la cale răzbunări împotriva lui Putin. Planurile lor implică folosirea „teroriştilor” pentru a destabiliza zone cheie din jurul Rusiei. Recent, oligarhii anti-Putin l-au recrutat pe Neil Bush pentru a-i ajuta în războiul nedeclarat purtat deja împotriva Rusiei. Dacă vreţi să fiţi mai informat în privinţa fundalului, citiţi seria de articole scrise de Peter Dale Scott despre metagrupul drogurilor din Far West.


Au trecut 10 ani de la infamul masacru din Port Arthur, în Tasmania. În toţi aceşti ani, oameni cu diverse pregătiri au investigat şi colectat informaţii despre care cred că reprezintă dovezi că Martin Bryant (care a „mărturisit” că el este autorul) nu a fost asasinul şi că totul a fost o înscenare. Câteva publicaţii importante au tipărit articole pentru a marca aniversarea a 10 ani, dar chiar şi ele au fost acuzate că deschid răni nevindecate de dragul vânzărilor. Problema este, folosind propria lor metaforă, că rănile care nu se vindecă trebuie redeschise şi reexaminate, ceea ce este cu siguranţă şi cazul evenimentelor de la Port Arthur. Prima parte dintre cele trei părţi examinează câteva dintre problemele de bază ale teoriei că Martin Bryant i-ar fi omorât cu o singură mână pe toţi acei oamenii. De exemplu, martorii susţin că asasinul trăgea ţinând arma la nivelul şoldului drept, totuşi Bryant este stângaci. Există probleme mai mult decât suficiente pentru a arunca o îndoială considerabilă asupra întregii poveşti „oficiale”.

NEXUS a publicat de-a lungul timpullui multe articole referitoare la paraziţi şi la alte microorganisme care trăiesc (sau se mută în noi organisme) în corp după modificarea pH-ului sângelui sau a altor caracteristici. Mai multe boli decât credeţi sunt rezultatul acestor organisme, chiar dacă de obicei dăm vina pe un „virus”. Căile de a scăpa corpul de aceşti monştri pot varia, la fel ca şi rata de succes. Alegerile cu şanse de reuşită pe care le putem face includ plantele medicinale, urinoterapia şi argintul coloidal, pentru a numi doar câteva. Unul dintre cei mai dificili de îndepărtat paraziţi este tenia – sau ar fi trebuit să spun „era” tenia. Citiţi neaparat articolul din acest număr despre efectele uimitoare ale luminii de mare energie emisă de lampa cu arc cu electrozi de carbon. Autorul descrie chiar şi cum vă puteţi construi propria dumneavoastră lampă.
Subiectul comunicării cu persoane iubite ce au decedat recent este de imens interes pentru mulţi oameni. Cu câtva timp în urmă am aflat despre o nouă tehnică de psihoterapie destinată să învingă suferinţa şi să permită oamenilor, fără a utiliza hipnoza, să-l vadă/simtă/audă pe cel decedat. Articolul nostru din această ediţie are implicaţii uluitoare pentru psihoterapie, vindecare ş.a.

În secţiunea „Zona crepusculară” există câteva subiecte interesante. Mai întâi avem poveşti cu umanoizi înaripaţi. Pentru cei sceptici, permiteţi-mi să subliniez numărul mare al martorilor oculari care nu au citit/auzit în prealabil vreodată despre astfel de creaturi. Similaritatea creaturilor despre care se relatează indică un fenomen care ar trebui luat în serios. Avem apoi un articol despre modul în care autorităţile locale din diferite părţi ale lumii îi determină pe constructorii de case şi de şosele să-şi schimbe proiectele pentru a nu deranja zânele şi spiriduşii. Un alt material este despre doi fraţi din Britania care par să trăiască de secole. Mărturia dată este destul de detaliată încât să încurajeze căutarea de informaţii suplimentare de către cititorii noştri din Franţa.

Am hotărât să nu ţinem conferinţe NEXUS în 2006, dar plănuim să avem una sau cel mai probabil două conferinţe în 2007. Dacă puteţi recomanda o localitate sau o locaţie „diferită”, aştept cu nerăbdare.

În încheierea acestui editorial, regret să vă informez despre moartea subită, la începutul lunii mai, a inventatorului Robert Adams din Noua Zeelandă. Printre alte lucruri, Robert a inventat generatorul electric pulsator şi l-a pus la dispoziţia publicului prin intermediul revistei NEXUS la începutul anilor ’90. Robert, îmi vor lipsi convorbirile noastre.

Duncan

Share