În ziua de azi aproape toată lumea este familiarizată cu hologramele, imagini tridimensionale proiectate în spaţiu cu ajutorul laserului. Doi dintre cei mai eminenţi gânditori ai lumii – fizicianul David Bohm de la Universitatea din Londra, un protejat al lui Einstein şi unul dintre cei mai respectaţi fizicieni din lume în domeniul fizicii cuantice şi neurofiziologul Karl Pribram, de la Universitatea Standford - cred că universul însuşi poate fi o hologramă gigantică, un fel de imagine sau o construcţie creată cel puţin în parte de mintea omenească.

Acest nou mod de a privi  universul explică nu numai multe din puzzle-urile nerezolvate ale fizicii, dar şi multe din fenomenele misterioase precum telepatia, ieşirea din corp şi experienţele de la graniţa cu moartea, visele lucide şi chiar experienţe religioase şi mistice cum ar fi sentimentele de unitate cosmică şi vindecările miraculoase. O simplă privire asupra cuprinsului acestei cărţi ne oferă şansa de a pătrunde conceptul de hologramă în mărimea realităţii complete: Cosmosul ca hologramă, Creierul ca hologramă, Modelul holografic şi psihologia, Timpul în afara minţii, Călătorind în superhologramă, Cânt trupul holographic, O pungă cu miracole,Vederea holografică, Întoarcerea la timpul visului.
„Conceptul despre univers ca fiind o uriaşă hologramă ce conţine atât materie, cât şi conştiinţă într-un singur câmp, va incita, sunt sigur, pe oricine care şi-a pus vreodată întrebarea «Ce este realitatea?». Această carte poate răspunde acestei întrebări o dată pentru totdeauna.”
Fred Alan Wolf, Ph. D., autor al cărţii Taking The Quantum Leap

Colecţia „Ştiinţă şi Spiritualitate” | Format: 15 x 23 cm | Pagini: 320 | 973-86-731-5-1 | Preţ: 35 RON

Share