Toate acestea sunt învăţături izvorâte din Viaţa secretă a apei: Umpleţi-vă sufletul cu iubire şi recunoştinţă; Rugaţi-vă pentru lumea în care trăim şi împărtăşiţi mesajul iubirii celor din jur; Dorul de pace şi rugăciunile întru iubire nu pot fi îndiguite; Înţelegând că gândurile şi cuvintele noastre au efect asupra lumii, vom înţelege că deţinem toate mijloacele pentru a ne schimba viaţa în bine.
Calea ce m-a purtat la cristalele de apă a izvorât din dorinţa mea de a vindeca pentru că am realizat că puterea de a vindeca este însăşi puterea vieţii.

Am învăţat de la aceste cristale că dacă eşti sincer cu tine şi cauţi să fii şi să faci ceea ce doreşti cu adevărat, viaţa îşi va relua cursul firesc. O dată ce ai descoperit ceea ce ştii să faci cel mai bine şi îţi dai seama că în direcţia aceea trebuie să îţi îndrepţi atenţia, te afli deja pe drumul ce duce înapoi la starea de fericire bincuvântată. Iar de aici nu mai este mult până să simţi că, într-adevăr, o mare schimbare are loc în viaţa ta. Adică, Fericirea.
„Ca şi în cazul lui Galilei şi a lui Einstein, viziunea clară a doctorului Masaru Emoto ne ajută să dobândim o perspectivă inedită asupra universului şi chiar asupra noastră.”
Marcus Laux, redactor al revistei Naturally Well Today

Colecţia „Vindecare spirituală” | Format: 13 x 20 cm | Pagini: 202  (60 full color) | 978-973-87595-4-1 | Preţ: 20 RON

Share